Van olyan, akinek sikerült legyőznie a szociális szorongást?
Nekem sikerült.
Akármilyen nehéz, csak úgy legyőzhetőek ezek, ha kilépsz a komfortzónádból, és olyan helyzetekbe sarkallod magad, amiben kellemetlenül érzed magad, szorongsz, hogy megtanulj felülkerekedni rajta, és megtanuld kontrollálni.
Bár nem tudom hány éves lehetsz, nekem a munka volt a komolyabb kezdőlöket. Én alapból félénkebb, introvertáltabb voltam mindig is, de sok olyan számomra kellemetlenebb szituációba kerültem, illetve interakcióba emberekkel, amitől szorongtam, de idővel kialakult a sablon, amihez tudok alkalmazkodni. Megtanultam az önkontrollt.
Bár ettől függetlenül mai napig vannak helyzetek, amiben nem érzem jól magam, de szerintem ez mindenkinél előfordul. Sok ember előtt én se szeretek beszélni, de erőt tudok venni magamon, ha a helyzet megkívánja.
Aurorix
Miért kézitek meg ennyien? Akárhová leírom, privátokat kapok, és mindenki ezt kérdezi. Nem baj, csak nem értem, miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!