2/5 anonim válasza:
Vagy ha ilyen környezetben nő fel valaki, sajnos kihatással lehet rá az evészavaros, akár tudat alatt is.
3/5 anonim válasza:
Nekem anyukám (bulimia) és az ő anyukája (anorexia) is ilyen problémával küzdött fiatalabb korában és nekem mindkettővel volt/van dolgom pedig ez csak az én evészavarom után derült ki és ők teljesen meg is gyógyultak. Meg anya unokatesója is bulimiás és ezt is csak később tudtam meg. Úgyhogy nem tartom kizártnak mert ez kicsit gyanús már egy családban😅
Elvileg vannak társadalmi, egyéni tényezők és van valami amit örökölni lehet az agyműködéssel kapcsolatban, de ahhoz, hogy evészavarod legyen mindháromnak fenn kell állnia
(mondjuk a társadalmi az mindenkinél fennál), tehát akkor már csak 2nek kell lennie. Szóval, igen, ha nem is örökölhető de legalábbis hajlamosít.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! mindenképpen elfogok gondolkodni mélyebben!
2021. ápr. 24. 21:04
5/5 A kérdező kommentje:
#3 remélem minél hamarabb helyre jössz és kívánom neked a legjobbakat!
2021. ápr. 24. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!