Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy ne futamodjak meg a...

Hogy ne futamodjak meg a kihívások elől, ha kevésnek érzem magam hozzájuk?

Figyelt kérdés
Kérlek ne pszichológust írjatok.

2021. ápr. 22. 11:41
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
Hogyan tudnék ételhez jutni a fülemen keresztül? Kérlek, ne írjátok, hogy szájon át kell!
2021. ápr. 22. 14:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Jártam pszichológushoz és kiábrándultam belőlük. Kevés a jó szakember.
2021. ápr. 22. 17:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Attól még ez az egy, ami bizonyítottan hatékony. Nekem két év volt találni egy olyat, akivel működik a meló, de onnantól minden perc megéri.
2021. ápr. 22. 19:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy a jövőben még keresek pszichológust. Egy jó orvos nyilván aranyat ér. De a kérdés arra vonatkozik, hogy például nektek ilyenkor mi segít... Vagy bármilyen hasonló tanács.
2021. ápr. 22. 19:48
 5/6 maja2206 válasza:
Az az elso lépés, hogy felteszed magadnak ezeket a kérdéseket, így már eleve jó úton haladsz. :) Tudod magadról, hogy megrettensz a kihívásoktól, talán azért mert félsz, hogy nem fog sikerülni, vagy korábbi tapasztalatok miatt. Ezt te tudod, gondold át. Vannak olyan emberek körülötted, akik mindenben támogatnak? Akár barátok, akár a családod, bárki. Nekem mindig nagyon sok erot ad, ha olyanokkal beszélgetek, akik jól ismernek, ismerik az erosségeimet és bíznak bennem, ezáltal engem is megerosítenek abban, hogy menni fog, akármi is az amibe éppen belevágok, akkor is ha félelmetesnek tunik. Sosem tudhatjuk elore mi vár ránk és semmi nem teljes mértékben jó vagy rossz, kellemes vagy kellemetlen, de ha bízol magadban és abban, hogy nem vagy egyedül, akkor az a tapasztalat, amit kapni fogsz mindenképpen gazdagítani fogja az életedet és hálás leszel magadnak érte. :)
2021. ápr. 22. 20:14
 6/6 anonim ***** válasza:
A pszichológus nem orvos, hozzá nem betegek járnak, hanem olyanok, akik minőségibb életet szeretnének. Amíg az ember nem foglalkozik ezzel komolyan, addig mások életét éli, gyerekkorban elsajátított minták rángatják dróton.
2021. ápr. 22. 21:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!