Az ilyen személyiségzavarok mennyire komoly betegségek?
Figyelt kérdés
Az egyik, a nem meghatározott személyiségzavar.
A másik, a specifikus (meghatározott) személyiségzavar.
Ezek vannak olyan durvák, mint a sima személyiségzavarok?
A kérdésem elméleti, mert érdekel a téma, nem ismerek ilyen embereket.
2021. ápr. 21. 16:23
11/17 A kérdező kommentje:
#9 melyiket, és azóta hogy vagy? Javult?
2021. ápr. 22. 18:37
12/17 anonim válasza:
9-es vagyok. Nem meghatarozott sz.zavar.Nem kaptam erdemi kezelest ezert nem javult.
13/17 A kérdező kommentje:
Oh sajnálom. Hogyhogy nem kaptál? Nincs erre itthon elterjedve terápia? Vagy miért? (Nem tudom ám, hogy a különböző személyiségzvarokra mennyire van más terápia)
2021. ápr. 22. 21:41
14/17 anonim válasza:
Röviden: pszichológus elküldött Tündérhegyre, fölvettek, egyből megvonták a 10 éve szedett altatómat, elvonásom volt, 6 nap után elküldtek, hogy menjek az addiktológiára. Elmentem, le is szoktam, de ez mellékvágány volt, próbálkoztam még itt-ott, de nem sok sikerrel. Hatékony gyógyszert sem kaptam az alvászavarra-vagy nem hatott, vagy mellékhatása volt, végül újra elkezdtem szedni. Most pont ugyanúgy vagyok mint 3 éve, csak adtam a sz.arnak egy pofont.
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. 😊😊
2021. ápr. 23. 18:32
16/17 anonim válasza:
nincs mit, annyit tanácsolhatok a sorstársaimnak, hogy a tb alapú pszichiátriai ellátás felejtős. Aki jót akar az fizessen. Sajnos ezen nem lehet spórolni. Kellemes estét
17/17 anonim válasza:
Ja és ettől függetlenül a Nyírő addiktológia előtt le a kalappal, mert nagyon lelkiismeretes a személyzet. Amit tudtak megtettek, csak hát a személyiségzavar nem az ő asztaluk. bye bye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!