Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Huszonévesen alzheimer-kór/dem...

Huszonévesen alzheimer-kór/demencia? Létezhet ilyen?

Figyelt kérdés
A múltkor megkértek, adjam oda xy tárgyat, és én nem tudtam, hogy az micsoda, pedig jól tudom, mi az, de akkor egyszerűen olyan volt, mintha valami ismeretlen tárgyat kértek volna tőlem... Egyszerűen nem tudtam, hogy mi az a tárgy. Pedig tudtam, hogy ismerek ilyet, de akkor nem ugrott be, hogy hogy néz ki, meg ilyenek... Sose fordult még velem elő ilyen ez előtt...
2021. ápr. 20. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szedsz bármiféle gyógyszert? Elsősorban xanax, frontin. Ilyesmi. Ha nem, érdemes felkeresni orvost. Igen, létezhet ennyi idősen is. Bár sokkal kisebb esélyel mint az időseknél.
2021. ápr. 20. 10:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Létezhet, de egyszer-egyszer velem is előfordul, nem érdemes ennek nagyobb jelentőséget tulajdonítani, már ha nem gyakran fordul elő.
2021. ápr. 20. 11:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Valami nem jut eszedbe és rögtön alzheimeresnek/demensnek gondolod magadat? Én inkább hipochonderre tippelnék...
2021. ápr. 20. 11:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem demencia, valami más okozza, egy pszihiáter meg tudja mondani.
2021. ápr. 20. 11:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Stressz, túlterheltség, fáradtság?
2021. júl. 24. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!