Hol hogyan merre kell egy pszichiátriai nagymamával fordulni?
Üdv.
egy elég bonyolult ügy ez,megpróbálom röviden a lényeget..
a nagyim beteg ágybanfekvő eléggé rossz fizikai és egészségi állapotban van..és egy ideje elkezdődött 1x hogy nem ismert fel
azután már a tatát is "eltemette" vádolt minden félével pl amit nem talált meg akkor szidott bottal fenyegetett meg oda oda csapott de azt még letudtam hogy már öreg.. viszont már feljelentés is volt a részéröl...
egyedül vagyok unokája nemTudok 0-24 ben vele lenni de az még nem gond de ezek a feljelentések fenyegetések gyujtogassa a gázt megeszi a sportkérmet a fagyos halrudacskát kiesik a kezéböl valami akkor a szutykos padlórol eszi fel az ételt... legyen az leves vagy puding..
azért gondolok most ilyen drasztikus lépésre mert jogi uton vagyok nemis tudom.. "fenyegetve"
Legelső lépés: háziorvos.
Mindent el fog mondani!
"a nagyim beteg ágybanfekvő eléggé rossz fizikai és egészségi állapotban van."
Akkor hogyan tudott feljelenteni? (nagyon hülén néző smiley)
telefonon tett feljelentést....(még nagyobb hülye smile)
és már megy a pelenkázás is..ez részlet kérdés..
viszont a háziorvossal van egy kis gond..
a mama nálam van és gond van a bejelentéssel.. igy más körzethez tartozik
(szerbia kicsit bonyolult..)
mindegy azért köszi
Hát ezt azért rögtön az elején kiírhattad volna, hogy Szerbia.
És a nagymama meg magyar állampolgár? Vagy mi apontos felállás?
szerencsére elég türelmes nyugodt vagyok..elég sokáig..
lehet nem kötelességem,de ugyérzem mivel csak én vagyok már,de na már kezd soklenni..
az otthonra már jelentkeztem kb 2hónapja.. 1év a várakozás..
magyar állampolgár Volt X éve de a terület azóta szerbia és igy komplikáció na mindegy kaptam segitséget köszi szépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!