Ha evészavarral kerülök pszichiátriára mit fognak csinálni velem?
Figyelt kérdés
Hogy fognak rábírni az evésre? Milyen lesz egy napom?2021. febr. 17. 12:59
1/8 anonim válasza:
Kapsz egy kis Zyprexát(olanzapin) és hidd el akkor is enni fogsz tőle ha nem akarsz.. mivel hatalmas étvágynövekedés a mellékhatása. De lehet csak olyan antidepresszánst írnak majd aminek szintén étvágynövekedés a mellékhatása. Covidban nem fognak neked könyörögni a nővérek hogy egyél már. De amúgy miért nem akarsz enni?
2/8 anonim válasza:
Legrosszabb esetben kapsz egy gyomorszondát orron keresztül és úgy fognak táplálni. De szerintem csak figyelni fogják hogy rendesen edd meg a kaját.
3/8 anonim válasza:
Olcsóbb a rivó és a xanax, letompítanak a vérbe.
Ha már kellőképpen rászoktál, hazaengednek.
4/8 anonim válasza:
Az előttem szólók pusztán a gyógyszeres részét említik!
Komoly pszichoterápia is lesz - segítenek kideríteni pl. hogy mitől alakult ki nálad a betegség. Ez nagyban megkönnyíti a kilábalást belőle...
5/8 anonim válasza:
Mivel tudják, hogy lelki okok miatt nem eszel, nem etetni fognak, mert a lelki elakadások kiderítése fontosabb számukra. Ebben segít a pszichoterápia.
6/8 anonim válasza:
ki az az agyhalott, aki lepontozza a jó választ???
7/8 anonim válasza:
Nyugodtan írj-ha szeretnél. Én is voltam egy hetet. Van gyógyszer, terápia és Nutridrink is. Attól függ, milyen evészavarod van, mióta, mennyire vagy súlyos állapotban, hogy hatott az egészségedre. Sok minden közrejátszik, nincs két ugyanolyan eset.
8/8 anonim válasza:
Olanzapintól én nem kezdtem zabálásba, de lehet, hogy mások igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!