Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Paranoia, szorongás?

Paranoia, szorongás?

Figyelt kérdés

Lefekvéskor van rajtam mindig egy olyan érzés, hogy minden kis hangra felfigyelek.

Attól is szotkam félni, hogy van valaki az udvarban vagy a lakásban. Ha anyum párja itt alszik, és lépteket hallok lentről, mindig attól tartok, hogy fel fog jönni,és ez tényleg valós félelem.

De egyébként ezeknek nincs alapja, mert ilyen jellegű gyerekkori trauma sosem ért.

De a betöréstől, meg hogy valaki járkál kint, már kiskoromban is féltem, most pedig újra előjött.

2021. ápr. 18. 11:27
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
Mi a kérdés?
2021. ápr. 18. 12:57
 2/7 A kérdező kommentje:

Amit felül látsz.

Melyik a kettő közül? Mi lehet ez?

2021. ápr. 18. 13:05
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem paranoia
2021. ápr. 18. 13:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy paranoia, nyugodj meg. Mindenki fél a sötétben! Tereld el a figyelmed, gyújts mindig gyertyát, elalvásnál legyen felkapcsolva a lámpa. Én ilyen módszerekkel próbáltam elaludni. A betörő pedig nem téged bántana, hanem értékeket vinne el. Nem tudom mennyire gyakori a környéken a betörés, és hogy mennyire laktok biztonságos környéken, de kicsi az esélye a betörésnek. Ha megnyugtat, legyen az ágyad alatt mindig egy gázspray, vagy csukd be az ajtót!
2021. ápr. 18. 15:05
 5/7 anonim ***** válasza:
,, mindenki fél a sötétben" a magad nevében beszélj
2021. ápr. 18. 15:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor a többség...
2021. ápr. 18. 16:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt akartam ezzel kifejezni, hogy ez egy általános jelenség, nem kell rögtön paranoiára gondolnu. A kérdezo lehet picit jobban fél.
2021. ápr. 18. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!