Hogy mondhat ilyet egy pszichológus? 2.0
Ennek a kérdésnek a folytatása:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
Gondoltam, adok még egy esélyt a pszichológusnak.
Megint a bántalmazásról beszéltünk, és arról, hogy ez hogyan hat rám testileg, lelkileg. Pánikrohamaim vannak, szorít a mellkasom, hányingerem van, szédülök, időnként hányok, és rémálmaim vannak.
Megkérdeztem, hogyan kezelhetnénk ezeket a pánikrohamokat. Azt mondta, ne gondoljak az ügyre.
Aztán arra terelődött a szó, hogy milyen büntetést fog kapni az elkövető. Azt mondta, úgyse fogják lecsukni. Erre én felhoztam neki egy megtörtént példát, hogy ott is lecsukták az elkövetőt, erre komolyan ezt mondta:
Engem állatira nem érdekelnek a bűnügyek.
Aztán vége lett az órának, és azt mondta, hogy amúgy ha nekem kellene valami igazolás, vagy meg kéne jelennie bíróságon, akkor ne számítsak rá, ő nem akar ilyenekbe belekeveredni.
Ezek után megegyeztünk, hogy elválnak útjaink.
Hogyan lehet kifogni jó pszichológust? Aki nem tapos így az ember lelkébe??
Nem hiszem, hogy ennyire utánamennék. Csak dühít a helyzet.
Beavattam egy csomó dologba, megbíztam benne, és 7 alkalom után mondja, hogy menjek máshoz...
Ilyen témába nem kellett volna belemennie.
Nem tudom te mennyire utalgattál mindenfélére, de érthető hogy nem akar pereskedni.
Kb hány éves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!