Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy mondhat ilyet egy pszicho...

Hogy mondhat ilyet egy pszichológus? 2.0

Figyelt kérdés

Ennek a kérdésnek a folytatása:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..

Gondoltam, adok még egy esélyt a pszichológusnak.

Megint a bántalmazásról beszéltünk, és arról, hogy ez hogyan hat rám testileg, lelkileg. Pánikrohamaim vannak, szorít a mellkasom, hányingerem van, szédülök, időnként hányok, és rémálmaim vannak.

Megkérdeztem, hogyan kezelhetnénk ezeket a pánikrohamokat. Azt mondta, ne gondoljak az ügyre.

Aztán arra terelődött a szó, hogy milyen büntetést fog kapni az elkövető. Azt mondta, úgyse fogják lecsukni. Erre én felhoztam neki egy megtörtént példát, hogy ott is lecsukták az elkövetőt, erre komolyan ezt mondta:

Engem állatira nem érdekelnek a bűnügyek.

Aztán vége lett az órának, és azt mondta, hogy amúgy ha nekem kellene valami igazolás, vagy meg kéne jelennie bíróságon, akkor ne számítsak rá, ő nem akar ilyenekbe belekeveredni.

Ezek után megegyeztünk, hogy elválnak útjaink.

Hogyan lehet kifogni jó pszichológust? Aki nem tapos így az ember lelkébe??

2021. ápr. 12. 17:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Magán.
2021. ápr. 13. 20:45
 12/14 anonim ***** válasza:
70%
Ha pszichologust kell "jelentgetni" eloszor a Pszichologusok Szakmai Etikai Kodexet lapozd vegig (neten fent van pdf-ben, kb. 10 oldal). Azert, mert bunko, nem feltetlen kovet el buncselekmenyt, vagy etikai vetseget, bar nem ismerem az egesz tortenetet, es egy jo ugyved csodakra kepes, de sok penz is kell hozza.
2021. ápr. 13. 20:53
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy ennyire utánamennék. Csak dühít a helyzet.

Beavattam egy csomó dologba, megbíztam benne, és 7 alkalom után mondja, hogy menjek máshoz...

2021. ápr. 13. 21:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Ilyen témába nem kellett volna belemennie.

Nem tudom te mennyire utalgattál mindenfélére, de érthető hogy nem akar pereskedni.

Kb hány éves?

2021. ápr. 14. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!