Akiknek volt részük családon belüli erőszakban, hogy dolgozták fel? Mit mondhat erre egy pszichológus?
Nem vagy mentális beteg. Vagy nem ettől, bár elég nagy teher. Ugyanannyit ér a szavad, mint bárki másé. Jelentsd föl, aki bántalmaz, ne fordulj magadba, ne betegedj bele.
Ja, amúgy apuci veri anyucit a házasságok, együttélések 80 %-a.
Ne fogadd el az áldozatszerepet. Pláne ha ők maguk erőltetik rád.
A mentális betegségem ettől független, bar nyilván rátett egy lapáttal. De sajnos az vagyok, súlyosan depressziós, (úgy, hogy nem bírom az antidepresszánst) es kenyszerbeteg, valamint szorongok. En nem azt látom a világban, hogy a házasságok 80 százalékában egy agresszív beteg állat az apa, vagy a nagyapa...
A tb alapú pszichológust otthagytam, mert nagyon amatőrnek éreztem.
Sajnos nem szándékosan idézem fel a történteket, kenyszergondolat formájában jelentkezik.
Fel lehet dolgozni
Terápia, idő, kitartás és jó szakember kérdése
A tb szakemberek gyakran botrányosan szrok
Illetve azért a pénzért nem fogja lefarasztani magát
Sajnos nem csak a sima pszichológus, de a klinikai szakpszichológus is amatőr volt... nem tudok ra mast mondani.
De kifizetni egy ülésért 10-15 ezret is eléggé botrányos szeritem. Jo annak, aki megteheti
Kérdező!
Írhatok privát üzenetet? Ajánlanék egy jó helyet, ahol szeretettel foglalkoznak a hasonló problémákkal kűzdőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!