Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit mondhat a pszichológus a...

Mit mondhat a pszichológus a szülőnek?

Figyelt kérdés

nem vagyok túl jó viszonyba a szüleimmel. keveset figyelnek rám mert sok munkájuk van. 14 éves vagyok. és mostanában elég sok butaságot csináltam. 5 éve járok pszichologikushoz, mit mondhat el a szülőknek?

14/L

2014. nov. 12. 15:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog kiszolgáltatni Téged, ez biztos. A titkaidat sem mondja el, ez is biztos. Azt próbálja megbeszélni velük, hogy a TE érdekedben mi lenne jó, mit változtassanak, hogy segítsenek téged.
2014. nov. 12. 15:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Én pszichiáternél voltam, már 18 éves voltam, megmondtam neki hogy NEM fogok gyógyszert szedni, erre azt mondta a szüleimnek, hogy ha nem szedem, akkor meg fogok halni. Szóval baromi sokat segített...

Amúgy elvileg a pszichológus nem mondhat semmit el, titoktartás kötelezi. Mondjuk ha esetleg megkéred rá, hogy mondjon el pár dolgot nekik, amit szeretnéd ha tudnának, de te nem birod nekik elmondani, akkor azt elmondhatja. De magától semmit.

2014. nov. 13. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!