4-5 ezer. De nézz utána részletesen. Csak jó szakembert válassz:)
2014. nov. 6. 21:23
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi.:)
2014. nov. 6. 21:45
3/8 anonim válasza:
pszichológushoz enyhébb problémákkal menj...problémával pszichiáterhez, aki nem ír rögtön gyógyszert. A pszichológusokból sok a kontár.
2014. nov. 6. 21:48
4/8 anonim válasza:
igen, és fölösleges is. alkalmanként egy 10est elvihet, eltelik pár hónap és semmi eredmény.
jobban jársz ha abbó la pénzből elmész szórakozni, ismerkedni.
2014. nov. 7. 09:20
5/8 A kérdező kommentje:
Ha elmegyek ismerkedni akkor álltalában egy "nagymenő" kigúnyol, megalát mások előtt és legutóbb 2 barátom fogott le, amíg a 3 adik kicsavarta a kezemből a kést.Nagyon nyugodt ember vagyok, de van bennem egy "másik ember" aki nem hagyja, hogy megalázzanak. Azt mondja, hogy azok az idők már elmúltak.Mostmár nem hagyjuk magunkat. Inkább a börtön és egy halott nagymenő, mint a megaláztatás.Rendszeresen járok szórakozni. Nemrég voltam Haloween party-n, ahol elég jól megvoltam. Ma Gyrost sütöttünk haverokkal holnap pedig elmegyünk pizzazni. Tegnap viszont, amikor kimentem az étteremben a vendégekhez, hogy elintézzek valamit (szakács tanonc vagyok) akkor az egyik vendég rendszeresen röhögött rajtam és azt mondta, hogy "hogy néz már ki ez a majomfejű" Visszamentem a konyhába és azt mondtam a többieknek, hogy "kezdődik". Ők egyből bezárták az ajtót.Ha nem így lett volna, akkor nem itt lennék.
2014. nov. 8. 00:22
6/8 anonim válasza:
nem az a beteg ember akinek vannak érzelmei hanem akinek nincs és majomfejűnek nevezi a másikat.
meg lehet oldani másképp is, kulturáltan, pl jelzed a vezetőnek hogy az illető megjegyzéseket tesz másokra és zavarja a hangulatot, fogják kiteszik ,tiltólista, aztán te röhöghetsz rajta.
nem kell eltűrni azt ha egyesek másokra támadnak, csupán úgy kell megolédani hogy magadnak ne okozz kárt vele.
ez inkább problémamegoldási és önkontroll készség. jobban jársz ha ilyen csoportokat keresel fel esetleg először ingyenes csoportlátogatásra mész el, vagy te magad veszel egy könyvet és elolvasod. a pszihomókus is csak könyvekből tanuld dolgokat húzna rád.
2014. nov. 8. 12:37
7/8 A kérdező kommentje:
Na igen, de pl suliban az ilyeneket nem teszik ki.Még cska büntetést sem kapnak. Viszont figyelmeztetést azt igen...Jó sokat.
2014. nov. 8. 16:55
8/8 anonim válasza:
ha hasonlítasz Ben Stillerre akk nekem nagyon bejössz ;D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!