Pár éve megtámadtak és most bíróságon van az ügy. Az elkövetőt nagy valószínűséggel le fogják csukni. Erről meséltem neki, meg arról, hogy mennyit foglalkozok az üggyel, mert ugye vallomást kell tennem stb. Erre mondta, hogy nekem attól jobb lesz, ha börtönbe küldök valakit?
Hát nyilván jobb lesz, mert nem fogja megtenni ugyanezt mással...
Erre azt mondta, hogy de mi lesz, ha kikerül a börtönből? Akkor is bánthat
Ezzel arra utalt, hogy inkább fel se kellett volna jelentenem. Ez most komoly??
Hát... Ez komoly... Nem tudom, de szerintem te jól cselekedtél.
2021. márc. 19. 22:52
2/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Én is így gondolom!
2021. márc. 19. 22:55
3/23 anonim válasza:
Ha meg a terapia elejen vagy, szerintem most menj at mashoz.
2021. márc. 19. 22:58
4/23 anonim válasza:
Úgy hogy egy idiótához jársz. Mondjuk ez a nem fogja megtenni ugyanezt mással duma, csak önigazolás. Be kell vallani a bosszú édes! Ezen semmi szégyellni való nincs!
2021. márc. 19. 22:59
5/23 anonim válasza:
Miért ne mondhatna, attól mert pár évig bukdácsolt a bölcsész szakon még nem lesz belőlük végtelenül bölcs emberek, akik csak helyénvaló dolgokat mondanak. A pszichológus képzés a felsőoktatás legalja.
2021. márc. 19. 23:01
6/23 anonim válasza:
5, azert a pszichológus poppet nehezebb szak. mar ha csak a bekerülést is nezzuk. léteznek jo szakmabeliek is, csak ki kell fogni
2021. márc. 19. 23:04
7/23 anonim válasza:
Attól mert téged véd, és neked segit, az nem jelenti azt hogy nem igaz, amit mond. Mi van, ha tényleg úgy van?
Másik oldalról viszont :
Nem álszenteskedni kell, /Mármint neki/ mert hogy félsz, azt kihasználja, de ettől csak neked lesz rosszabb.. ebbe mi nem látunk bele.
Ne járj hozzá, inkább keress mást.
2021. márc. 19. 23:09
8/23 anonim válasza:
Komolyan mondom, ezt beszéld meg vele. Elképzelhető, hogy félreértetted esetleg amit mondani akar. Nagyon sok félreértés van. Jobb ha tisztázod ezt vele.
Konkrétan mondd meg, hogy te ezt értetted abból, amit kérdezett.
És mondd meg, hogy ez nem esett neked jól.
2021. márc. 19. 23:10
9/23 anonim válasza:
6
Az hogy bekerülni nehéz az semmit nem mond el a szakról. Az a túljelentkezés miatt van mert sok alkalmatlan életcél nélküli emberke gondolja azt hogy majd ellötyög terápia címszó alatt 5000+Áfáért. És igen nehéz rendeset találni a sok alkalmatlan között.
2021. márc. 19. 23:13
10/23 anonim válasza:
Tuti arra utalt? Nem lehet, hogy valami olyasmire irányult a kérdés, hogy mit lehetne tenni, hogy az elkövetőtől függetlenül neked jobb legyen ebben a helyzetben, csak rosszul fogalmazott? Az végülis tényleg fontos, hogy majd akkor is jól legyél, ha kiengedik. Én a helyedben lehet, rákérdeznék legközelebb, hogy utalni akart -e rá, hogy nem kellett volna feljelentened. Teljesen jól teszed egyébként, hogy börtönbe küldöd azt, aki megtámadott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!