Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy mondhat ilyet egy pszicho...

Hogy mondhat ilyet egy pszichológus?

Figyelt kérdés

Pár éve megtámadtak és most bíróságon van az ügy. Az elkövetőt nagy valószínűséggel le fogják csukni. Erről meséltem neki, meg arról, hogy mennyit foglalkozok az üggyel, mert ugye vallomást kell tennem stb. Erre mondta, hogy nekem attól jobb lesz, ha börtönbe küldök valakit?

Hát nyilván jobb lesz, mert nem fogja megtenni ugyanezt mással...

Erre azt mondta, hogy de mi lesz, ha kikerül a börtönből? Akkor is bánthat

Ezzel arra utalt, hogy inkább fel se kellett volna jelentenem. Ez most komoly??

2021. márc. 19. 22:50
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen, arra gondolt, hogy minek jelentettem fel, aztán amikor mondtam neki, hogy hát de meg is akart ölni, akkor már mondta, hogy jó, hogy feljelentettem. Ezek szerint csak akkor jelenthetek fel valakit, ha már az életemre tör?? Előtte felsoroltam neki, hogy még mi mindent tett velem. Úgy tűnik, azok neki nem elég durvák, hogy indokolják a feljelentést.

2021. márc. 19. 23:21
 12/23 A kérdező kommentje:
#4 Tényleg édes a bosszú, de én elsősorban azért jelentettem fel, hogy leálljon. Azt nem tudtam, hogy ez csak olaj lesz a tűzre. (De ez már mellékes)
2021. márc. 19. 23:23
 13/23 A kérdező kommentje:

Amúgy lehet, hogy tényleg jót akar, csak nem érti, hogy ezzel nekem nem lesz jobb.

Azt is mondta, hogy hagyjam az egész ügyet, ne foglalkozzak vele, ha ezen kattogok, nem megy a lelki gyógyulás.

De az a baj, hogy nem rajtam múlik, hiszen folyamatban van az ügy. Innentől a bíróságon múlik az egész.

2021. márc. 19. 23:27
 14/23 anonim ***** válasza:
Félsz még attól a valakitől? Vagy van benn3d ilyen érzés, hogy máskor is megtámadhatnak?
2021. márc. 19. 23:32
 15/23 anonim ***** válasza:
Hát igen, biztos nem könnyű most újból és újból ezzel a témával foglalkoznod... Várhatóan mikor zárul le az ügy?
2021. márc. 19. 23:34
 16/23 A kérdező kommentje:

Igen, félek. Mostanában újra felkavart az ügy. Azért is kezdtem el újra pszichológushoz járni. Félek, ha az utcán jön mögöttem valaki, mert azt hiszem, követnek.

Még több év, mire lezárul. Már 5 éve tart.

2021. márc. 19. 23:38
 17/23 anonim ***** válasza:
80%
Létezik , hogy valaki annyira bűnözővédő liberális legyen, hogy szakemberként figyelmeztessen arra, hogy "mi lesz ha kijön?" Ilyen ilyen emberrel osztja meg valaki a fájdalmát? Nem túl megnyugtató.
2021. márc. 20. 01:02
 18/23 anonim ***** válasza:
79%

Neked van igazad, és szerintem is válassz inkább egy másik pszichológust, sajnos nem nehéz ilyen idiótát kifogni, itt is - mint más területeket is - kevés az igazán jó szakember.

Utolsó, mi az hogy "bűnözővédő liberális"? :D A liberálisok mindig az áldozat pártján állnak.

2021. márc. 20. 01:13
 19/23 anonim ***** válasza:
29%

"A liberálisok mindig az áldozat pártján állnak."

Ja csak általában pont az agresszort állítják be áldozatként.

2021. márc. 20. 01:19
 20/23 anonim ***** válasza:
72%
19-es, te mégis miről beszélsz? Komolyan hallottál vagy olvastál valaha arról, hogy a liberálisok bármikor is védelmezték volna az elkövetőt? Kérlek, mutass már egy olyat, amikor párkapcsolaton belüli erőszaknál ők az elkövetőt állították be áldozatnak, vagy mondjuk munkahelyi zaklatásnál a zaklatót áldozatnak. Épp az az egyik állandó kritika velük szemben, hogy gyakorlatilag nincs ártatlanság vélelme, és rögtön teljes mellszélességgel állnak ki a feltételezett elkövető ellen...
2021. márc. 20. 02:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!