Komplex poszttraumás stressz szindrómával (CPTSD) már esélytelen, hogy valaha átélhessem a viszont ott szerelmet és a boldogságot? 24/L
*viszonzott
Bocsánat elírtam
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Itt leírtam mindent a plátói szerelemről 😔😔😔😥
*megvert, pofozott, rugdosott
Bocsánat ezt is elírta a telefonom, nem olvastam át újra...
Utálom ezért az autocorrectet
2: mi van?
Ezt hogy lehetett félreérteni?
Akibe szerelmes vagyok, ő tőlem egy 5 évvel idősebb férfi
5: nem tudok erről az oldalról se bízni senkiben
6: járok szakemberhez, de ő azt mondja, hogy ez állandó gondozást igényel
7: "liberanos" felhasználó vagy? Hallod 40-kor küldted a levelet és 47-kor írtad ezt a hozzászólást. Tudhatnad, hogy új profilról 15 percenként lehet levelet írni. De ezzel most elárultad magadat, hogy te vagy az a tag, akiről már itt sokat olvastam, hogy írogat a szűz lányoknak, aztán ha érthető okokból elutasítják, akkor zaklatva hozzászólsz naponta többször a kerdesukhoz. Beteg.
8: már kértem segítséget, de ez több év lesz
"nem tudhattam, hogy új profilod van. a többi vádaskodás pedig tök alaptalan: nem írogatok szűz lányoknak. amúgy még ellent is mondtál önmagadnak, de mindegy. kettőnk közül te vagy a beteg, erről szól a kérdésed is. ezt a tényt én hajlandó vagyok tolerálni, és szeretettel fordultam hozzád, de azon érdemes elgondolkodnod, hogyan lesz így társad, ha egyből belemarsz mindenkibe, a kedvesen és nyitottan közeledik feléd."
"láttam mit műveltél közösben, jelentettelek kamugép!."
Liberanos és az ilyenek! Leccives ne zaklatassatok privátban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!