Molesztáltak, de nem tudok mindenre vissza emlékezni. Ez
normális?
Normális és nem is baj. Viszont ha úgy érzed kihatással van az életedre, akkor pszichológus vagy terapeuta segítségével elő lehet hívni az emlékeket, ugyanis feldolgozni csak így lehet.
De ha úgy érzed sok hatást nem gyakorol rád, felesleges bolygatni ezeket.
2021. ápr. 7. 12:43
Létezik pszihológiai zár. Nekem is vannak jelenetek az életemben amiket nem tudok visszaidézni. Néha mesélnek róla,hogy én is ottvoltam és csak tágra nyilt szemekkel pislogok. Pedig nem iszok alkoholt.
Volt pozitív és negatív esemény is, nem értem a pozitív események zárolásának okát...
2021. ápr. 7. 13:10
13!
Baxus, nem vagy piskóta. Olvass utána, mire képes az emberi agy. Engem pl sosem molesztáltak, de újabban a komolyabb stresszhelyzetek totális amnéziával reagálok, egyszerűen fogalmam nincs ki mit mondott vagy csinált már egy perc után se és fel se tudom idézni.
2021. ápr. 7. 13:18
Tizenhármas, te molesztáló vagy hogy az áldozatot támadod?
2021. ápr. 7. 13:23
15/19 A kérdező kommentje:
13nak csak annyit, hogy örülök neki, hogy soha nem voltál hasonló helyzetben.
"Baxus, nem vagy piskóta. Olvass utána, mire képes az emberi agy. " Nagyon jól tudják ezek, hogy igazat mondanak az áldozatok. Nagyon jól tudják sajnos...Ezek (a törölt nyomorult) legszívesebben kislányokkal csinálnák és a saját anyjukat is csak ATM automaátnak és cselédnek nézik. (sokat lógtam incel fórumon, mert érdekelt a beteg szar gondolkodásuk, kár volt)
2021. ápr. 7. 13:36
Anyád megéri a pénzét,nem nevezném anyának aki lelép pasizni a gyerekeit meg nagy tesóval felejti,nem kell oda menni.. Keress fel egy pszichoterapeutát.
2021. ápr. 7. 13:55
18/19 anonim válasza:
Egy dolgot jól jegyez meg SOSE a te hibád. Csakis azé a g@né féregé aki ezt tette veled és anyádé hogy abban a pillanatban amikor elmondtad neki hogy mi történt nem dobta ki azt a nyomorultat.
2021. ápr. 7. 15:53
19/19 anonim válasza:
Soha nem a te hibád! Nem tettél semmi olyat, ami miatt úgy kellett volna éreznie, hogy hozzád nyúlhat! És nem reagálod túl, természetes hogy így gondolod. Se anyukádat, se azt a nyomorultat nem kéne be engedned abba a házba, ahol laksz. jogod van nemet mondani, mert a te házad. És ezek után semelyiknek nincs joga betenni oda a lábát. Főleg ezek után. Anyukád meg megsem érdemli hogy a lánya legyél. Egy anyuka nem ilyen. Mindig a gyereket kell előre helyezni mindenben! A testvéred is is hogy gondolhatják ezt? Mindenképp beszéld meg velük ezt részletesen
2021. ápr. 9. 11:25
Kapcsolódó kérdések: