Mit kellene csináljak a mellemmel? (lent)
Sportolással (persze csak megfelelő melltartóban) talán lehetne javítani a helyzeten, ha a mellizmokat erősítenéd, feszesebbé válna a terület és nem lógna annyira. Nem tudom, az alakod milyen amúgy.
Plusz egészséges életmóddal lehet belőle fogyni is, illetve nagyon fontos a pozitív hozzáállás, s hogy elképzeld a kívánd eredményt. Sok sikert!
Erre nincs megoldás, a női mell teljes egészében zsírszövet.
Az, hogy alatta izmot növelsz az egy kicsit feszesebbé teszi.
Én kondizom és táncolok, nem tudom, melyik a leghatásosabb, én egyszerűen csak azt csinálom, amit szeretek, ez nem utolsó sorban az önbizalmat is erősíti. Sok súlyzós gyakorlat létezik, ha ez a módja érdekel, mutatom.
Amúgy persze a mell az főleg zsír, de alatt ott az izom, ami tartást kölcsönöz neki, illetve ha már zsír, fogyni is lehet belőle, mint írtam fentebb. Ezek miatt (+genetika) valakinek kicsi/nagy illetve lóg/feszes.
Mindennel lehet valamit kezdeni, ah az ember elég elszánt.
Ja, és nekem 75c és melltartó nélkül is ugyanúgy áll, amit meg is szoktak jegyezni (pedig genetikailag lógnia kéne...). :)
Íme, én ezeket tudom mutatni (képekkel, videókkal), válaszd ki, ami szimpi vagy elérhető számodra. Aztán nézegess vissza ide, hátha írnak még, több ötlettel.
Kitartást és pozitív gondolkodást kívánok!:)
Nekem is ugyanez a problémám. Gyakorlatokat végeztem/zek rá.
Pl. kisebb gumilabdát fogok össze mellmagasságban, nyitott tenyérrel, és nyomkodom. Hideg-meleg vizes váltott zuhany.
Hátra is erősíteni kell, így nem fog fájni a súlytól.
Sok ember nem értette, miért is zavarnak a nagy melleim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!