Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek baj lehet a...

Szerintetek baj lehet a mellemmel?

Figyelt kérdés

Egyszer szórakoztam a mellemmel filmnézés közben (nem röhög), és arra figyeltem fel, hogy nedves lett az ujjam.

Ezek után jobban szemügyre vettem, és a következő a kérdés:

Némi finom fejésre egy pár csepp (kevés) folyadék jön belőle, de nem egyszínű, hanem az egyik csepp átlátszó, a másik fehéres, sárgás, zöldes...

Annyit már tudok, hogy valószínűleg a tejtermelő hormonjaim indulhattak be kissé (de mitől?), viszont érdekelne, mit gondoltok a színükről?

Tényleg lehet, hogy a zöldes szín valami gyulladástól, vagy fertőzéstől van? Semmi egyéb nem utalna rá.

A másik, hogy babát szeretnénk, és nem tudom, hogy problémát jelenthet-e ez a tejmennyiség? Hiszen szoptatás közben is teherbe lehet esni, pedig akkor jóval több termelődik.

Amúgy a ciklusom rendben van, és ha nem tudnék róla, észre se venném, mert csak fejésre jön, ha 1-2 havonta kíváncsiságból újra megpróbálom...

Mit gondoltok?

2011. ápr. 26. 12:49
 1/7 anonim ***** válasza:

"A másik, hogy babát szeretnénk, és nem tudom, hogy problémát jelenthet-e ez a tejmennyiség?"... Azt hiszed, hogy tej az, ami kijön a melledből?? Ne haragudj, de én 24 éves létemre tudom, hogy az tuti nem tej. (Kivéve ha már van babád, akit még szoptatsz).

Csináltass hormonvizsgálatot, magas prolaktin miatt van ez a tünet és ez miatt nem is megy a teherbeesés.

Ha még nem voltál dokinál, menj el kis kivizsgálásra.

Sok sikert a babához!

2011. ápr. 26. 15:50
 2/7 anonim válasza:
Szia!Nekem is váladékozik az eggyik mellem.HOrmonprobléma..de célszerű minnél hamarabb orvoshoz menni,és elküld mammográfiára.
2011. ápr. 26. 21:39
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen, rájöttem, hogy hormonprobléma lehet, de mekkora? Mert egy kicsit emelkedett hormonszint nem akadályozza meg a teherbeesést, ezt nőgyógyásztól tudom. Azért szokták kezelni, hogy addig is teljen az idő, a baba közben megfogan, a nő elégedett az orvossal, pedig az gyakorlatilag csak az időt húzta, hátha addig összejön.

Ezt nem én találtam ki, hanem nőgyógyász nyilatkozta.

Szóval: nem csöpög a tej a mellemből, de ha fejem, akkor egy-két csepp jön. Én továbbra is tejnek hívom, mert a tejmirigyekből jön. :)

Tegnap újra megvizsgáltam, csak fehér van, sárgásfehér és átlátszó. Zöld nincs, az teljesen eltűnt, pedig nagyon kritikus szemmel néztem. :)

Orvoshoz majd akkor megyek, ha eltelt egy év babásodás nélkül. Mensim van, peteérésem is van, fájni szokott rendesen, a hátráltató tényező inkább az, hogy csak hétvégén tudunk együtt lenni a párommal, a peteérés meg beállt hét közepére, és nem csúszik el a nyavalyás.

Bocsi, hogy sokat szövegelek... :)

Még egyszer köszi a válaszokat! :)

2011. ápr. 27. 08:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Elso valaszolo vagyok. Miota probalkoztok babaval?

Magas prolaktin megakadalyozza a beagyazodast, nem tud megtapadni a baba, szoval ez igenis nagy problema. En a helyedben bizony elmennek egy vervetelre.

2011. ápr. 28. 10:33
 5/7 A kérdező kommentje:

Szia!

5 hónapja próbálkozunk, de csak hétvégén tudunk együtt lenni.

Azt mondod, hogy a beágyazódást gátolja?

2011. ápr. 28. 12:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen, úgy tudom azt akadályozza, de nézz utána a neten. Sajnos nekünk 17 hónapja nem jön a baba, páromnál van baj, szóval pasi téren hamarabb tudok választ adni.

Menj el egy 3-ik és 21-ik napi vérvételre és abból kiderül. Nem veszítesz vele, csak időt nyersz.

2011. máj. 4. 12:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia! Az utosló válaszadó vagyok. Na, rászántad magad és elmentél dokihoz??

Mi inszemre készülünk augusztusban, utána pedig ICSI...de azért nem adjuk fel és reménykedünk a hátha most-ban...

2011. júl. 26. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!