Szerintetek baj lehet a mellemmel?
Egyszer szórakoztam a mellemmel filmnézés közben (nem röhög), és arra figyeltem fel, hogy nedves lett az ujjam.
Ezek után jobban szemügyre vettem, és a következő a kérdés:
Némi finom fejésre egy pár csepp (kevés) folyadék jön belőle, de nem egyszínű, hanem az egyik csepp átlátszó, a másik fehéres, sárgás, zöldes...
Annyit már tudok, hogy valószínűleg a tejtermelő hormonjaim indulhattak be kissé (de mitől?), viszont érdekelne, mit gondoltok a színükről?
Tényleg lehet, hogy a zöldes szín valami gyulladástól, vagy fertőzéstől van? Semmi egyéb nem utalna rá.
A másik, hogy babát szeretnénk, és nem tudom, hogy problémát jelenthet-e ez a tejmennyiség? Hiszen szoptatás közben is teherbe lehet esni, pedig akkor jóval több termelődik.
Amúgy a ciklusom rendben van, és ha nem tudnék róla, észre se venném, mert csak fejésre jön, ha 1-2 havonta kíváncsiságból újra megpróbálom...
Mit gondoltok?
"A másik, hogy babát szeretnénk, és nem tudom, hogy problémát jelenthet-e ez a tejmennyiség?"... Azt hiszed, hogy tej az, ami kijön a melledből?? Ne haragudj, de én 24 éves létemre tudom, hogy az tuti nem tej. (Kivéve ha már van babád, akit még szoptatsz).
Csináltass hormonvizsgálatot, magas prolaktin miatt van ez a tünet és ez miatt nem is megy a teherbeesés.
Ha még nem voltál dokinál, menj el kis kivizsgálásra.
Sok sikert a babához!
Köszönöm a válaszokat!
Igen, rájöttem, hogy hormonprobléma lehet, de mekkora? Mert egy kicsit emelkedett hormonszint nem akadályozza meg a teherbeesést, ezt nőgyógyásztól tudom. Azért szokták kezelni, hogy addig is teljen az idő, a baba közben megfogan, a nő elégedett az orvossal, pedig az gyakorlatilag csak az időt húzta, hátha addig összejön.
Ezt nem én találtam ki, hanem nőgyógyász nyilatkozta.
Szóval: nem csöpög a tej a mellemből, de ha fejem, akkor egy-két csepp jön. Én továbbra is tejnek hívom, mert a tejmirigyekből jön. :)
Tegnap újra megvizsgáltam, csak fehér van, sárgásfehér és átlátszó. Zöld nincs, az teljesen eltűnt, pedig nagyon kritikus szemmel néztem. :)
Orvoshoz majd akkor megyek, ha eltelt egy év babásodás nélkül. Mensim van, peteérésem is van, fájni szokott rendesen, a hátráltató tényező inkább az, hogy csak hétvégén tudunk együtt lenni a párommal, a peteérés meg beállt hét közepére, és nem csúszik el a nyavalyás.
Bocsi, hogy sokat szövegelek... :)
Még egyszer köszi a válaszokat! :)
Elso valaszolo vagyok. Miota probalkoztok babaval?
Magas prolaktin megakadalyozza a beagyazodast, nem tud megtapadni a baba, szoval ez igenis nagy problema. En a helyedben bizony elmennek egy vervetelre.
Szia!
5 hónapja próbálkozunk, de csak hétvégén tudunk együtt lenni.
Azt mondod, hogy a beágyazódást gátolja?
Igen, úgy tudom azt akadályozza, de nézz utána a neten. Sajnos nekünk 17 hónapja nem jön a baba, páromnál van baj, szóval pasi téren hamarabb tudok választ adni.
Menj el egy 3-ik és 21-ik napi vérvételre és abból kiderül. Nem veszítesz vele, csak időt nyersz.
Szia! Az utosló válaszadó vagyok. Na, rászántad magad és elmentél dokihoz??
Mi inszemre készülünk augusztusban, utána pedig ICSI...de azért nem adjuk fel és reménykedünk a hátha most-ban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!