16 éves lány vagyok, és még nem nő a mellem, nem tudom mi lehet. Mensim már van december óta. Orvosnál voltam, annyit mondott hogy majd megnő.. semmi vizsgálat. Mi lehet velem???
2009. aug. 8. 21:12
1/10 anonim válasza:
Türelem, türelem... ha meg később se nő akkor csúnyán ráfáztál :D
2009. aug. 8. 21:14
2/10 anonim válasza:
Szia. Én 17 vagyok, 15 éves korom óta menstruálok és még csak akkora mellem van, hogy melltartót se tudok felvenni, csak ilyen topokat. :S Úgyhogy nem vagy egyedül.
2009. aug. 8. 21:16
3/10 anonim válasza:
1-2 év és megnő az ...
2009. aug. 8. 21:18
4/10 anonim válasza:
mindenkinek máshogy nő(hamarabb ,később)
én hamarba vok benne
13 vok és 12 éves jött meg.. és most nekem elég nagy a mellem.. korhoz képest mondom..
2009. aug. 8. 21:19
5/10 anonim válasza:
Szia.Nekem is 18 éves korom körül lett valami formám.Addig nekem sem akart nőni.Jó most sincs nagy de azért van valamicske, a párom azt mondja hogy olyan jó markolni való, én szeretem, és a párom is szereti. :) 20/L
2009. aug. 8. 21:20
6/10 anonim válasza:
Ha ugy érzed, hogy valami nem stimmel, akkor menj el egy nöorvoshoz és mond el nkei a problémádat - valoószinüleg csinál vérképet neg még pár egyéb vizsgálatot, hogy megállapitsa a hormonszintedet, meg egyéb értékeket.
De szerintem ha még csak nemrég van meg a mensesed, akkor valószinüleg csak késön érö tipus vagy, ennek ellenére egy kivizsgálás megnyugtatóbb - és ha véletlen nincs minden rendben,akkor idöben tudnak valamit tenni ellene.
2009. aug. 8. 21:24
7/10 anonim válasza:
Tudom csekéj vigasz, de nekem mindig kis semmi cicijeim voltak. Aztán szoptattam három gyereket. Még mások szoptatás után szilikonért könyörögnek, bizony az enyéim most vannak a toppon.
2009. aug. 8. 21:25
8/10 anonim válasza:
Tehát a megoldás: Szülj 3 gyereket :D
2009. aug. 8. 21:30
9/10 anonim válasza:
21:25 vagyok. Igen szüljön legalább hármat, csak ne sokkal előbb mint én. 27 voltam az elsőnél Addig türelem. Ha valaki szereti, szeretni fogja így is. ;D
2009. aug. 8. 21:33
10/10 anonim válasza:
Ne aggódj (nagyon) :)
Osztálytársamnak is 16 évesen jött meg, most, 18 évesen már 85/C-s melltartót hord!
Én a korán érő típusba tartozom - 10 évesen jött meg először, azóta nőttek a melleim is.. Mostmár nagyon nagyok :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!