Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A jobb mellemmel van valami,...

A jobb mellemmel van valami, de mi? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
A melleim szerintem pont jó méretűek, a ballal soha nem is volt bajom, a jobbal néha-néha igen, pl az fájt, meg ilyesmik. Azt is tudom, hogy a két mell nem egyforma méretű, mint ahogy más se az ember testén. Viszont most a jobb mellem tényleg láthatóan kisebb a másiknál, a bimbóudvar meg nagyobb. Nem értem ez mitől van, és mit tehetek ellene... kérlek, segítsetek. Aki tud, azt felpontozom, és ha kéri, akkor máshol is felpontozom!
2010. okt. 4. 09:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Figyelj csak, ez NEM pontozásra megy, hanem az egészségedre. A világért sem szeretnélek megijeszteni, ezért ne is találgassunk. Mielőbb keress egy nőgyógyászt. És ezt nagyon komolyan tanácsolom, nem a felpontozásért.
2010. okt. 4. 10:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Voltál már orvosnál?
2010. okt. 4. 10:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Sürgösen menj orvoshoz, mert lehet igen komoly is - nem akarok konkrét ötletet mondani, de adott esetben az életed múlhat azon, hogy MIELÖBB kezeljenek.
2010. okt. 4. 10:13
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha lehet akkor inkább magán nődokihoz menj, mert én amikor egy csomót találtam az egyikben, akkor a kórházi nőgyógy azt mondta hogy ő ezzel nem foglalkozik! ( ??? én meg magamban: na menj a fenébe! f@sza ....

Vagy ha jó a kapcsolatod a házidokiddal, vagy az ottani ápolónővel, inkább tőlük kérdezd meg, de ha mindenképpen az SZTK-ba akarsz menni, akkor legyél felkészülve arra amit fent már leírtam. Nagy valószínűséggel beutalnak UH-ra, vagy rtg-re... de sok mindentől lehet kezdve a hormonális változástól, a daganaton keresztül a tablettáig sok minden.

Tényleg ezzel minél hamarabb menj el dokihoz!

És ne félj, ha még a legelején elmész nagy gond nem lehet, okés? :)

2010. okt. 4. 10:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Tudod látatlanba elég nehéz segíteni, de egy hozzáértő pl. egy nőgyógyász rögtön megtudja mondani, hogy rendben vagy-e vagy esetleg elküld mammografiára, ahol rögtön megmondják, hogy mit látnak.
2010. okt. 4. 10:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Természetesen el kell ballagni a nőgyógyász szakorvosodhoz, aki fizikálisan megvizsgál. Ezek után elküldhet emlő ultrahang vizsgálatra, ott pl. ha találnak cisztát, mindjárt le tudják szívni, ha kell. Ha szükséges (és elmúltál 40 éves) készíthetnek mammográfiás képeket is. Az eredmények birtokában kell eldönteni, hogy van-e orvosolni való probléma.
2010. okt. 4. 10:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Normális ember nem a pontozásért válaszol, hanem segíteni akar. Én is segíteni akarok, de sajnos azt kell mondjam, hogy jobb ha ezt orvosnak mutatod meg!
2010. okt. 4. 11:16
 8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm. de én csak.. 17 vagyok.. nem lehet ilyen bajom.. vagy mégis? :S
2010. okt. 4. 12:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Sajnos azt kell mondanom, hogy lehet bajod belőle!

Bár a "baj" megítélése sokféle lehet. Lehet hogy ha elveszted az egyik melledet, mert el kell távolítani, az lehet hogy neked nem lenne baj, de én személy szerint tuti, hogy életunt lennék...bár egy okkal több, arra hogy miért akarnék mű melleket... :)

Inkább menj el dokihoz! Háziorvos vagy nőgyógy! Inkább nevessenek ki 2x vagy 3x is mintsem később derüljön ki valami komolyabb gond!

2010. okt. 4. 12:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Milyen az az "ilyen"?

Az emlő betegségei nem életkor függőek, pl. emlő cisztád, gyulladásod, minden további nélkül lehet. Továbbra is: irány a doktor.

2010. okt. 4. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!