Mit szólsz ahhoz, hogy egy régebben hosszú ideig pszichiátrián (pszichózissal) kezelt emberből orvos lesz?
affektív pszichózis, bleuformpszichózisa volt, nem típusos szkizofrénia az asszem.
most végez az emberke :(
Kedves Kérdező!
Érdekes, ahogy le-emberkézed az illetőt. Ki vagy te? A kórház igzgatója, vagy a portása? Sztem jó orvos lesz belőle. Ő átélte ezeket a rohamokat, a gyógyszerek hatásait. Tudni fogja tapasztalatból, kinek mit adjon.
Különben mi közöd hozzá? Te döntesz fölötte?
Melyik orvosin?
végzős otvostanhallgató
Mindenkit emberkézek.
Mentális beteg és, főleg nem gyógyítható csak kezelhető meg tök más mint a többi betegség.
Egy szőke hajú lányról van szó?
végzős orvostanhallgató
Nem látszik rajta, hogy beteg, csak ha az ember komolyabban barátkozik vele, meg szedi a gyógyszerét ezért lényegében tünetmentes, csak ilyen furcsa figyelmetlensége van meg pár ilyen dolog. llyen klasszikus tünetei, a gyógyszerei miatt nincs.
Amúgy meg nem minősítettem sehol, az illetőt, csak érdeklődtem, ki mit szól hozzá.
Az egyik válaszolónak mégis valahogy egy negatív dolog ugrott be a leírtak alapján, de közben engem fikáz.
Mondjuk tény, ha már így szóba jött, hogy én nem lennék a betege, ha arra az osztályra kerülnék ahol ő van, akkor kérnék másik orvost.
Ilyen betegséggel meg esélyes, hogy valaki alkalmatlan az orvosi pályára, lehet ha alkalmas lenne akkor jó orvos lenne.
Ez nem ilyen bulvárszintű aggódás, mint amilyennek beállítanád a dolgot, mintha nem komoly dologról lenne szó, hanem emberi életekről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!