Melyik kötődési minta okozza ezt párkapcsolatban?
Nem tudok megmaradni egy férfival, addig érdekel csak, amíg egyszer le nem fekszünk, második alkalmat már nem akarok senkivel.
Ugyanez van az életem összes területén is, pl. elkezdek egy tanfolyamot, az első alkalom érdekel, de a másodiktól már nem vonz. Vagy pl az orvosok is, minden alkalommal új orvost keresek...
A kötődési minták közül melyik okozhatja ezt? 2 éves korom után nagyon jó családban nőttem fel, előtte viszont csecsemőotthonban voltam, itt lehet a kutya elásva. De semmire nem emlékszem abból az időszakból.
27/N
10: hát nem tudom....
Két olyan esetet hallottam, ahol az örökbefogadott gyerek megkereste a szülőanyját.... EGyik sem végződött pozitívan!
"Hány könyvet olvastál el eddig életedben kérdező?"
Több ezret.
"Milyen szakmád van?"
Magyar alapszakon végeztem olasz minorral, majd egy pénzügy-számvitel okj-t végeztem. Jelenleg fordításból és magántanításból élek, bár nem tudom, ez hogy kapcsolódik ide.
"Milyen volt a kapcsolatod a szüleiddel/nevelőszüleiddel?"
Nem a nevelőszüleim, mióta örökbefogadtak, ők a családom. Ugyanolyan jogi státuszban vagyok, mintha a vér szerinti gyerekük lennék.
Az pedig, hogy a szülőanyám megkeressem, egyáltalán nem vonz. Annyit tudunk róla, hogy 3 hónapos koromban vettek el tőle, mert nem látott el rendesen aztán a gyerekorvos meg a védőnő ráküldték a gyermekvédelmet. Ha akart volna engem, ott voltam 2 évig a csecsemőotthonban, tehetett volna érte, hogy kihozzon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!