A 15 BMI már anorexiának számít?
Lehet hogy valahol elírtam valamit, de én NEM szeretnék anorexiás lenni.
Egyszerűen csak feltettem egy kérdést a BMI-mel kapcsolatban, mert nem voltam benne biztos, hogy ez még jónak számít e!
Ez a BMI kizárólag akkor számít elfogadhatónak (nem jónak, mert ez akkor sem jó, ha genetikus), ha
1) ÉVEK ÓTA változatlan!
2) SZERINTED sovány vagy és a tükörben is soványnak LÁTOD magad!
3) JÓ érzéssel eszel, ÖRÖMMEL jól laksz! (Esetleg örülhetsz neki, hogy ilyen az alkatod és nem kell nézned, mennyi csülköt, sültkrumplit és krémest zabálsz fel egy nap.)
4) Ha bármilyen irányban változtatni szeretnéd a tömeged, akkor csakis HÍZNI SZERETNÉL! Emiatt örülnél neki, ha a mérleg többet mutatna vagy kevésbé látnád magad csontosnak.
Namost, nálad ez nem áll fenn, akkor mi a kérdés? Te magad írod le az anorexia fő tüneteit, mindegy hogy itt mit próbálnak beleképzelni a hozzászólók, ez anorexia, csak azon csodálkozom hogy számodra nem egyértelmű.
#23: Köszönöm szépen az értelmes választ :)
#24: Neharagudj, de szerintem valamit nagyon félreértettél. Azért köszi a választ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!