Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A fűnek vannak káros hatásai?

A fűnek vannak káros hatásai?

Figyelt kérdés

2021. márc. 7. 14:44
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
20: te hol olvastad azt hogy káros lenne?
2021. márc. 11. 15:47
 22/32 anonim ***** válasza:
Elég rákeresni.
2021. márc. 11. 16:00
 23/32 A kérdező kommentje:
Tudsz esetleg forrást mutatni hol kerestél rá és mit találtál erről?
2021. márc. 11. 16:26
 24/32 anonim ***** válasza:
Google...Fű hatásai... Ennyi. Én is ott keresek,ahol bárki más. Rengeteg cikk van,stb. Nem fogok egy dokit felhívni,hogy meséljen,mert a végén még a semmiért bajt csinálok magamnak. Akkor is,ha nem használom azért lesz hozzám pár kérdésük,meg kedves szavuk.
2021. márc. 11. 18:02
 25/32 A kérdező kommentje:
Tudnám hogy minek írsz akkor kommentet ha semmi konkrétat nem tudsz leírni vagy forrást küldeni a témával kapcsolatban
2021. márc. 11. 20:06
 26/32 anonim ***** válasza:
Mert ugyanezeket a forrásokat te is megtalálod,ha ott keresed,ahol én. Ne töröljem helyetted ki,miután végeztél? Elmondtam,hogy hol olvastam. Kész. Linkelgessem be az összeset?
2021. márc. 11. 20:19
 27/32 A kérdező kommentje:
Kíváncsi voltam hogy szerinted melyik a hiteles forrás ha olyan rosszakat olvastál róla, de úgy látom reménytelen, harmadik próbálkozásra se sikerült egy linket se küldened, de akkor mégegyszer megkérdezem: minek írtál ide? Mert okosabb nem lettél tőle se te se én.
2021. márc. 11. 20:37
 28/32 anonim ***** válasza:

Te nem,de tessék :

[link]

2021. márc. 11. 21:13
 29/32 A kérdező kommentje:

Úgy tűnik a 4. nekifutásra sem sikerült tisztázni hogy szerinted ezek közül melyik a hiteles forrás és miért?

A mondjnemetadrogra.hu vagy a drogmentes.info a leghitelesebb tudományos forrás?

2021. márc. 11. 21:21
 30/32 anonim ***** válasza:

Befejeztem a vitát. Vitatkozz azzal,akinek van ideje rá. Úgy tűnik uraság,hogy még a 4. nekifutásra sem sikerült feldolgozni az infót.

Mert ugyanezeket a forrásokat te is megtalálod,ha ott keresed,ahol én.

Így már érthető?Leegyszerűsítem. Mindent átnéztem. Nem ezek közül...A tájékozódás nem ott kezdődik,hogy megnézel pár sort a neten,és már mindent tudsz. Nem tudok tovább segíteni.

2021. márc. 11. 22:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!