Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A fűnek vannak káros hatásai?

A fűnek vannak káros hatásai?

Figyelt kérdés

2021. márc. 7. 14:44
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
De a napi szintű használat meg a heti vagy havi pár alkalom között azért van egy kis különbség nem? 🤔 És egyáltalán nem biztos hogy az okozta ezt nála.
2021. márc. 7. 17:26
 12/32 anonim ***** válasza:
A hipochondria alapból nem nevezhető pszichózisnak.
2021. márc. 7. 17:27
 13/32 A kérdező kommentje:
Nem egyértelmű az összefüggés de nem kizárt, hogy okozhat bizonyos mentális zavarokat ha hajlamos rá valaki. Én eddig csak a skizofréniára való hajlamról okvastam, hogy azt előhozhatja annál, aki hajlamos ilyesmire. Más hátrányáról nem tudok, nem tapasztaltam.
2021. márc. 7. 17:33
 14/32 anonim ***** válasza:
jah a havi pár alkalom szerintem sem olyan hu de ártalmas...hát mindenesetre ez a te döntésed, és amíg nem érzed a hátrányaid, addig tulajdonképpen úgy sem fogod letenni. Annyi, hogy ha olyan barátnőt találsz majd, aki nem bírja elviselni ezt a dolgot, akkor sok vitatkozásban lesz részed...:D
2021. márc. 7. 18:50
 15/32 A kérdező kommentje:
A volt barátnőmet nem zavarta, bár legtöbbször akkor csináltam amikor dolgozott, de tudott róla :)
2021. márc. 7. 19:27
 16/32 anonim ***** válasza:
71%
Én először titkoltam a barátnőm elől, de közben lebukott, mert a WC-n szívta a jointot. Kiderült, hogy ő is titkolta. :D Azóta sokkal jobb a kapcsolatunk.
2021. márc. 7. 19:29
 17/32 A kérdező kommentje:
Ennél szebb love story-t el se tudnék képzelni :D
2021. márc. 7. 19:33
 18/32 anonim ***** válasza:
azta...:D LOL 16-os..:D ez durva..:D
2021. márc. 7. 20:54
 19/32 anonim ***** válasza:
Elegge durva, ja. Az a vicces, hogy szinte non-stop be voltunk allva, mikor egyutt voltunk, de nem is tudtunk rola. :D
2021. márc. 7. 20:58
 20/32 anonim ***** válasza:
7 Kifejtenéd bővebben?Tehát ha heti 2x nagy dózisban szívod,akkor nem fog semmi jelentősebb kárt okozni?Hol olvastad ezt?
2021. márc. 11. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!