Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A fűnek vannak káros hatásai?

A fűnek vannak káros hatásai?

Figyelt kérdés

2021. márc. 7. 14:44
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
96%
Egymillió tehén nem tévedhet.
2021. márc. 7. 14:46
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen igen, aki mást mond, az hazudik. A tüdőt károsítja minden, ami nem levegő, illetve az emberi pszichikára is negatív hatással lehet, ha hajlamos vagy rá. Ettől függetlenül a marihuána és a hallucinogén szerek a legbiztonságosabb drogok közé tartoznak.
2021. márc. 7. 14:48
 3/32 anonim ***** válasza:
77%
A lelki függőséget is megemlíteném. Természetesen rá lehet függni, nem véletlenül szívom 3 éve minden nap.
2021. márc. 7. 14:49
 4/32 A kérdező kommentje:
Ha hajlamos vagyok mire?
2021. márc. 7. 14:50
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Előidézhet skizofréniát, egyéb pszichiátriai zavarokat. Sokan beszámolnak ellustulásról, amotivációról, aminek nincs biológiai alapja.
2021. márc. 7. 14:52
 6/32 anonim ***** válasza:
77%
Embere válogatja kiből mit hoz ki...én 10 évig szívtam (már nem) és köszönöm jól vagyok. :)
2021. márc. 7. 14:56
 7/32 anonim ***** válasza:
96%
Egyes szakértők szerint úgy érdemes használni, hogy bizonyos időközönként nagyobb dózisban, pl. heti 1-2x, de akkor egész nap. Szerintem is sokkal jobb, ha nem 0-24 vagy beállva, hanem este 10 óra után, mikor lazítasz, esetleg hétvégén. Természetesen olyan országban használom, ahol legális.
2021. márc. 7. 14:58
 8/32 A kérdező kommentje:
McKenna? :)
2021. márc. 7. 15:00
 9/32 anonim ***** válasza:
Bizony. :)
2021. márc. 7. 15:10
 10/32 anonim ***** válasza:

Hát nézd, én csak a saját tapasztalatomat tudom neked leírni, vagyis inkább a páromé nem az enyém , mert én nem szívok, de láttam hogy nála mit okozott.

Ő kb 10 évig füvezett rendszeresen, az egyetemen kattant rá.

(lehet hogy az a 10 év az csak 7-8 de mindegy teljesen lényegtelen)

Amikor mi összejöttünk én tudtam erről a szokásáról és hát ok zavart, de elfogadtam.

Cigarettázott is mellette, de azt nagyon hamar lerakta, mivel engem zavart az is. Mindennapos konfliktus forrás volt közöttünk, hogy füvezik ugyan nyilván nem szóltam természetesen érte minden nap, de minden áldott nap zavart a ciginek a szaga, a hamu a lakásban (az ablak mellé állva szívta).

A legtöbb konfliktust az váltotta ki amikor belekezdtünk a babaprojektbe is, tudat alatt folyton őt hibáztattam a sikertelenségért, hogy biztos a cigi az oka, hogy nem jön össze a baba, no meg mérges voltam, hogy nem képes lerakni, de hát ugye ez van , most mit csináljon az ember lánya ha szereti a másikat.

Amúgy rendes munkahelye van emellett, egy menő irodában dolgozik, egyetemet végzett, nagyon jó személyiséggel megáldott emberke, viszont én most nem tudom hogy mi történhetett vele, de egyik napról a másikra teljesen hipochonder lett, láttam rajta hogy pánikol minden áldott nap, és én gyanítom, hogy ezt a fű váltotta ki nála...volt is olyan panasza, ami bármennyire nehezen látja be, de egyszer már előjött nála régen miután egyszer sokat szívott és most ugyanaz a panasz miatt teljesen bepánikolt....

2 orvosnál is volt, hogy megnézesse magát stb stb, de nem találtak semmi olyan szervi okot ami magyarázatot adott volna a tünetére...

Nyilván az ember félti a másikat, és természetesen támogattam benne, hogy vizsgáltassa ki magát, de egyre jobban biztos vagyok benne, hogy ez inkább pánik volt...

(régen voltam már én is hasonló állapotban mint ő, csak nekem nem a cigi váltotta ki, hanem egy hormontartalmú gyógyszer szedése)

Na mindegy végül is lényeg a lényeg, hogy most a párom egyik napról a másikra letette a cigit!

Már 2 hete nem szívott és én most végtelenül büszke vagyok rá.

Sajnos hiába tartják ártalmatlannak a marihuánát szerintem bármikor előhozhat egy ilyen pszihózist...

Amúgy ő sem szívott sokat, csak munka után minden nap egy nagyon kicsi cigit tekert és azt szívta el estig.

Egy barátnőm tesója is hasonlóan járt és ő is abbahagyta, azóta már kétgyerekes boldog apuka.

Szóval.....szerintem próbáld meg letenni, ha jót akarsz magadnak.

2021. márc. 7. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!