Mivel csökkentitek a szorongásotokat?
10 eve kuzdok vele.
Edfig semmi segitseg.
A szorongashoz mar tarsult panikrohqm, hipochondria, agorafobia, klausztrofobia is.
Neha 1-1 xanax szokott segiteni, de ennyi.
Probalok ellni :)
A pszichológus és mellé a gyógyszeres kezelés jó kiindulás.Mellette próbálj lazulni,nézz magadba,és értékeld önmagad.Lehetőleg a jó dolgokat vedd szemügyre.Gondolkodj el azon milyen ember volnál,ha nem uralná a szorongás a személyiséged.
Hisz a legtöbb mentális betegség elnyomja a személyiséget,és uralkodik rajta.Nem te vagy rossz,vagy alkalmatlan,hanem a szorongás tesz azzá.Az tökéletes felfogás és kiindulás hogy szeretnél meggyógyulni,szeretnéd elhagyni a szorongást.Hogy elmentél pszichológushoz is ezt mutatja.Mellette csak türelemre és kitartásra lesz szükséged,akarnod kell,hogy felülkerekedj a problémákon.
Nekem egyébként sokat segített hogy szembe mentem a félelmeimmel.Nyilván fokozatosan,és nem azonnal a lehetetlent céloztam meg.Elérhető apró célokkal illetve sikerélménnyel fel lehet építeni egy egészséges önbizalmat!
Még sose szorongtam, valószínű másképp bánok magammal, mint te. Egy mélyebb beszélgetés kellene ehhez, hogy meg tudjuk állapítani, miben áll ez a másság kettőnk közt.
Én általában a legenyhébb rossz érzéseket sem engedem meg kifejlődni, megkeresem az okát és addig nem foglalkozom mással, amíg fel nem oldottam.
Nem vagyok én mazochista!!
5
A pszichopátia nem súlyos betegség, inkább evolúciós előny (egyes források alapján). Néhány esetben viszont a pszichopata is képes szorongásra.
"Mivel csökkentitek a szorongásotokat?"
Én pl. Scotch whiskyvel.
:)
Én úgy, hogy tudatosítom, hogy azelért érzek így és így, mert erre és erre gondoltam, és azért gondoltam erre, és erre, mert...
Elkapom azt a pillanatot, ahol az egész elkezdődött és általában így észreveszem, hogy egy alaptalan dolognál indult be, vagy valami olyannál, ami egy múltbeli nem túl kellemes élményre emlékeztetett. De a lényeg, hogy megértem, hogy miért érzem magam úgy ahogy.
Plusz pszichológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!