Hogy lehetne több energiám?

Mozogj és lesz energiád
Multivitamin
Zöld tea
Magnézium
Jön a tavasz szóval nem is csoda a fáradtság érzet

Vitamin tea és egészséges táplálkozás szuper. Mozgás a "könnyű mondani" kategória, a járvány óta én pl. súlyos depresszióval küzdök, kva nehéz csinálni pedig sportoló voltam. Gyakorlatilag megszűnt létezni az edzéstervem... szóval én azt csak finoman javasolni szoktam. Ha tényleg nagyon maga alatt van az ember, az veszélyes, olyankor sokkal könnyebben sérül le. Szóval azt érzésre. Tényleg.
Ami nekem segít az a szép környezet (lakás folyamatos csinosítása, rendezése, hygge állapot, szép parkban bolyongás), hangoskönyvek, podcastok, vicces youtube csatornák. A nevetés és a pozitív emberek (!) gyógyítanak. Én általában zsibbadok és a vérnyomásom a béka segge alá esik, egy-két stratégiai jellegű finom kávé átmenetileg túl tud lendíteni rajta. Próbáld meg értelmezni hogy mi történik a szervezetedben és stimuláld magad természetes módokkal. Keress többféle komfortkaját. A nagyja egészséges nasi legyen, és kerüljön közé egy-két gázos, de gyorsan bevethető és tényleg finom dolog is. Az egészséges részét bármikor, a cikiset tartogasd akkorra, ha nagyon nagyon nagyon a végedet járod, heti egy pizza pl. nem a világ, ha mellette egészségesen eszel. Segíteni fog. Csak ne kapj rá túlságosan.

Akkor valószínűleg ennek az egyenes következménye.
Stressz miatt nem alszol jól?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!