Milyen mentális betegség kell ahhoz, hogy valakit leszázalékoljanak, és végezhet-e mellette törvényesen munkát pl 4 órában?
Az eleje megvan, hogy napi 5×12 órát melózok? Úgy jön le ebből mintha munkakerülő lennék? Vagy azt gondolod, hogy ez az életcélom? Ha igen, tanulj meg szöveget értelmezni!
A kérdés innentől tárgytalan. Kár volt ide kiírni
Ne isfoglalkozz az elsővel. Hátha jön még értelmes válasz. Sajnos én sem tudok pont erre választ.. én 4 órában dolgozok, mert úgy érzem lelkileg most ennyit bírok és egy ideig anyagilag is kijövök így.
Amúgy mi az a napi 5*12 órázás? Úgy érted heti? Az nagyon sok. Nincs lehetőséged visszavenni az óraszámból?
Ok, azt elìrtam. Heti.. :D
Nem tudok kevesebbet. Jelenlegi helyzetben meg pláne. Feléltem 1 év alatt minden tartalékom.
Turizmus-vendéglátásban dolgozok. 12 óráért is alig kapok jelenleg valamit. Sok év kuka. Na de hagyjuk. Nem ezen akarom magam sajnáltatni. A betegségem előtte is volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!