Felesleges pénzkidobás a pszichológus?
Szükségem lenne rá szorongás és szociális fóbia miatt de nem tudom segít -e, és feleslegesen nincs havonta több ezrem erre. Vélemények, tapasztalatok, tanácsok?
(Nem vagyok zsugori, 17 vagyok és nincs pénzem rá, de ha tényleg segítene akkor azt mondom megéri és összeszedném valahonnan)
Sajnos ez nem fekete vagy fehér kérdés.
Amikor valaki terapeutához (segítségért) fordul, akkor az a legfőbb kritérium, hogy azt érezze, együtt tud dolgozni a segítőjével/terapeutájával. Ez sok egyéb dolgot magában foglal, de éppen ezért nem lehet egyöntetűen megmondani, hogy használ, avagy sem, hiszen, ami X-nek jó és fekszik, az Y-nak nem.
Amikor vannak olyan kérdések, hogy ajánljon valaki jó pszichológust, akkor ez szintén szerepet kap? Kinek mi a jó, ez relatív. Az egyik szereti a kérdezősködést, a másiknak a Rollschach-teszt fekszik.
Így tehát röviden a kérdésre adott válaszom: attól függ!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!