Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valaki tud ajánlani pszichológ...

Valaki tud ajánlani pszichológust Egerben?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs hogyan találjak magamnak pszichológust. Nem tudom mi alapján válasszak, stb. Bármiféle segítségért igazán hálás lennék.

(18 éves vagyok)

tegnap 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:

A háziorvosod, vagy az iskolaorvosod adhat egyenesen beutalót pszichológushoz. Az tb -re van.

A kórház honlapján rákeresel a pszichológusokra, ott vannak a telefonszámok. Van, akinek emailt is írhatsz. Ha megvan a beutalód, kapsz időpontot.

tegnap 23:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Magán úton szeretnék menni, akárhányszor elindultam a háziorvos-beutaló-stb-stb folyamaton, soha nem sikerült bármire is jutnom (köszönhetően a csodálatos magyar egészségügynek). Ezt a vonalat feladtam.
ma 06:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Jó, akkor intézd magad. Az emailről speciel tudom, hogy többeknek sikerült, ha neked nem, akkor nem csak az eü a hibás.
ma 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!