Képes vagyok egyedül talpra állni? Te hogyan folytatnád tovább az életed?
Sziasztok! 21-eves vagyok depressziós és szociális fobiám is van plusz elég durva érzelmi hullámvasútnak élem meg a mindennapokat például reggel tōk motivált voltam és pár órával ezelőtt szorongástol szenvedtem az egész hasam görcsölt és öngyilkosság gondolataim is voltak bár most hogy ide ki írom nem bánt semmi de lehet egy óra múlva ismét rosszul leszek ezzek miatt... Mivelhogy nekem 8 általános iskolai végzettségem van arra gondoltam hogy ez évben felső oktatáson elvegzem a gimit meg esetleg le teszem a jogsit és megpróbálom helyre hozni az életem barátokat szerezni vagy barátnőt ezek nekem soha nem voltak.. amióta bántottak Regen lelkileg a suliba azzota alkami munkából szereztem pénzt ha volt de egyébként ki sem mozdultam sohasem a lakásból. senkit nem érdekel hogy mivan velem leszarjak sohasem kérdezték meg mi bajom de már nem is érdekelnek.. utáltam az egész életem meg a nélkülözést és hogy családi pótlékbol kellet felnelvi minket .. úgy érzem teljesen le vagyok maradva a korosztályomal és a nyomukba sem erhetek sohasem...szerintetek ha sikerül legyőzni a mentális betegségeket akkor minimálbérből tudnék bérelni egy lakást mondjuk valami nagyon olcsót és munka mellett vissza menni tanulni meg dolgozni mellete? Az itthoni légkör nagyon utálom hánynom kell az itthoni emberektol és elegem van hogy a putriban kell élnem hánynom kell ettől... és szeretnék boldog lenni mert még sosem voltam az.
Köszönöm hogy elolvastad ,ha tudsz valami okossagot írd meg nyugodtan nagyon hálás lennék érte! Előre is köszönöm
Átérzem a helyzeted.
Mivel pszichológusra gondolom nem szeretnél költeni, államihoz meg kb képtelenség bekerülni, motivációs könyveket tudnék neked ajánlani, amik segíthetnek. Én is ezzel kísérletezem éppen. Illetve nekem segít, ha tudok hasonló helyzetben lévő emberekkel beszélni.
Ha gondolod írhatsz.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!