A különféle illegális kábítószerek tudják csökkenteni egymás hatását?
Figyelt kérdés
Ha a thc dopamint szabadít fel, és ha valaki rendszeresen napi szinten fogyasztja, akkor a dopamin szint csökkenése miatt, más, dopamint felszabadító szerek se fognak hatni/vagy nagyon gyengén?2021. febr. 17. 11:43
1/8 Angel3000 válasza:
Szia! Biztos, hogy nem fogjàk csökkenteni, hanem bekavarnak még jobban! Minek kell bonyolitani jobban az egészet! Jobb lenne, ha nem nyulnàl illegàlis „cuccokhoz“, mert irtò veszélyes is lehet!
2/8 anonim válasza:
Azért a THC nem veszélyes szer, a legtöbb más gyógyszerrel nincs negatív hatása.
3/8 A kérdező kommentje:
Első.
Nem feltétlen gondolom így. Ha az agyban kevesebb dopamin található, mert mindennap "lecsapolják" a thc-val, akkor annak nem lesz elég ideje visszatelni, így tegyük fel egy ecstasy vagy mdma nem fog olyan keményet ütni, mert csak kevesebb dopamint tud felszabadítani.
Én ezt elég logikusnak tartom, de azért írtam ide is hogy hátha valaki tud valami okosabbat mondani.
2021. febr. 17. 12:15
4/8 anonim válasza:
Az ecstasy hatása sokkal erősebb, mint a fűé. Amiatt nem kell aggódnod.
5/8 A kérdező kommentje:
Én azt tudom, s értem, szerintem (nem sértésből) te nem érted, hogy mire célzok én.
2021. febr. 17. 12:27
6/8 anonim válasza:
De, értem. Nem csökkenti a hatását.
7/8 anonim válasza:
Úgy érted, hogy ha két ember egymás mellett bohóckodik, akkor a közönség sírni fog ?
8/8 anonim válasza:
Az agyad nem bólés tál, hogy egy kicsit ebből, egy kicsit abból: egy kis cukor, egy kis citrom, egy kis gyümölcs...
A kémiai anyagokat iszonyú gyorsan és biztosan pusztítos az agysejtjeidet, pusztítod az idegrendszeredet. Akár skozofréniátvis kiválthat.
Keres valami hobbit, az örömforrás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!