A kokain mennyi idő alatt hat?
Rogton beut (1-2 perc max), de szerintem nem hasonlithato a piahoz vagz a heroinhoz, mert nem "hulyebb" leszel tole, hanem inkabb elenkebb:D
(bocsi, kulfoldon nincs ekezet :( )
Orrba szívva kb 3-5 perc mire érzel valamit - 20-30 p a "high" - majd kb 1 óra a lecsúszóig. Persze ez így egy csík, ha nem redózol rá az ember.
Intravénás belőle a hatás azonnali kb 3-10 mp - 10-30 p a high, és az egész ciklus kb 1 óra a megzuhanásig.
Valami ilyesmi :)
Fuuu de kész vagyok nem tudom jól írtam e.
Orba szívva kb 1 órás a hatása, és a hatását viszonylag egyenletes tartja.
Ha meg belövi az ember nagyon meg vág 10 percre, azt úgy jól vagy fél órát, de ugyanaz a mennyiség 3x jobban megvág
Legdrágább/Legértékesebb drog jelenleg a hazai/európai/amerikai piacon, tehát az egész világon.
A herointól jobb, de ez is és az is nagyon hamar függővé tesz. Vannak ismerőseim akik csinálják, és orbitálisan rengeteg pénz elmegy erre. Nem is értem, mindegy.
Eleinte csak kevés adag is elég, majd észre sem veszed, de már függő vagy, és minden pénzed erre megy el.
Ahogy írták előttem, a használat általánosabb módszerei:
- Elszívás
- Felszívás
- Belövés
E két drog esetében ritkábban szokták elszívni, mert nem üt be annyi, és nem is hat azonnal.
Orrba szívva gyakorlatilag rögtön hat, de nemtől és kortól függetlenül 5 percen belül biztosan.
Belőve azonnal hat, és valóban tovább tart a hatása is, jobban be üt ugyan akkora mennyiségnél mint ha mondjuk felszívod.
Orrba perceken belül hat, kicsit lezsibbad a pofád, élénkké kezdesz válni, kicsit kirepít a világból.
Kb. 1 órán át hat.
Nagyon kis mennyiségben inkább altatónak mondanám :DDD
Persze ezeket ugye mind Wikipédián olvastam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!