Hányszor és milyen gyakran kell ahhoz valakinek drogoznia, hogy külsőleg látszódjon?
Ahogyan az előttem szóló is írta.. spuri 1 hónap 0-24 nálam -6 kilo fogyás, ez arcra elég rosszul hat, ha egyébként sem vagy elég husi.
De vannak olyan elég erős cumok amik testi károsodás szempontjából nézve egyáltalán nem veszélyesek
#6 lol, egyszer? persze, hogy meglátszik a tű nyoma még ideig óráig-,-
próbálj picit több információt szerezni szerintem mi az amiről beszélsz, mielőtt dobálózol vele. de tudod mit, segítek, krokodilt a heroin alternatívájaként használják, mint olcsóbb és erősebb nyugtató.
Ez sem egyik napról a másikra tesz tönkre, sőt több interjút is lehet találni 3-4 éves függőkről, akik semmiféle súlyos szöveti károsodásról, elváltozásról sem számolnak be, míg természetesen van akin már rövid időn belül megjelennek azok az elfertőződések amit valami idióta előadáson mutogattak neked a suliba, vagy isten tudja hol. A leépülés nem elkerülhető a folyamatos használat mellett, de a sebessége változó az általad szerzett cucc tisztaságától függően. (Természetesen ez nem csak erre vonatkozik)
Persze használattól, embertől, anyag mennyiségtől függ..
De szerintem a kristály meth épít le külsőleg a leggyorsabban.
Az a hulladék itthoni kristályok kicsinálnak, de németbe..
engem az itthoni hernyósok jobban ledöbbentettek külső ránézésre, miután lejöttek róla, a kristály után műfogsor lala nagyjából helyrerakják az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!