Milyen veszélyeket tartogat magában kéteseredetű frontin (0,5) beszedése?
Gyors kémiai függőség, hozzászokás, elbutulás, májkárosodás, visszafordítható agykárosodás, maradandó agykárosodás, végül halál.
Mondjuk ezt a gyógyszertárban kiváltott, receptre adott frontin is tudja.
Üdv! Egy gyógyult súlyos függő.
Mit értesz azon, hogy "kétes eredetű"?
Egyébként attól függ, milyen adagban és meddig szeded. Tényleg okozhat függőséget, ezért nem ajánlatos sokáig és rendszeresen szedni. Én csak addig szedtem, amíg az antidepresszáns hatni kezdett, de nagyon nem szerettem, mert teljesen bekábultam tőle... pedig a legkisebb adagot (0,25 g) szedtem.
Én is szettem hivatalósan 0.25-öst, de igazából szinte semmi változást nem éreztem. Egy nagyon picit kevésbé voltam ideges a tömegben pl.
Viszont most nem szedek már évek óta és most olyan rossz állapotban vagyok, hogy orvoshoz, pszichológushoz, terápiára sem tudok menni.
Viszont van egy pszichiátriai aszisztens ismerősöm aki azt mondta ad ingyen 0.5-ös változatot.
De olyanok jutottak eszembe, hogy esetleg hamis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!