Az iskolai bullyingon, kirekesztésen felnőtt korban sem tudja az ember egymaga túltenni magát?
Én úgy gondolom, hogyha megvan az ok és okozat, hogy mi történt veled és ezért ajövőben mit miért teszel tudat alatt amiatt ami történt, akkor vissza lehet fejteni és meg lehet szüntetni/oldani.
Nem tudom pontosan mire gondolsz. Ilyen dologra?
Vagy hogy általánosságban hogy érzed magad? Mert akkor ha már mindent így próbáltál, akkor lehet érdemes szakemberhez fordulni, lehet ő jobban meg tudja oldani, mint autodidakta módon. Meg persze vannak jobb/rosszabb szakemberek és mindenkinek más tud jobban segíteni is, szvl nem biztos hoyg elsőre 1 szakember feltétlenül azonnal megold mindent, lehet más kell stb. Nekem eddig mázlim volt, mindig jókhoz mentem (2 szaki, egyiknél se töltöttem többet fél évnél heti 1-2 alklamakkal), de ismerek olyanokat akiknek a sokadik ember vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!