Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Belebolondulok, hogy nincs...

Belebolondulok, hogy nincs munkám?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy éve költöztünk össze a párommal, és mindig jól kerestem eddig. Két hónapja kitettek a munkahelyemről a covid miatt és azóta hiába jelentkezek mindenhova amit csak találok, vagy vissza sem jeleznek, vagy végül mást választanak. Ez engem nagyon megvisel, mert utálom ha valaki el kell hogy tartson, és jelenleg a páromnak egyedül kell fizetnie a lakbért, és minden bevásárlást. Az utóbbi hetek alatt nagyon durván magamba fordultam, mert ő rengeteget dolgozik, én meg hiába teszek meg mindent, hogy legyen munkám, eddig sehova nem vettek fel túljelentkezés miatt. Ez kihat az egészségemre és a kapcsolatunkra is, nagyon keveset eszek a bűntudat miatt, hiába nyugtatgat a párom, hogy majd lesz jobb. Szörnyű itthon ücsörögni, a stressz miatt már szétkapartam az arcom, ezért tiszta seb, ma meg már kihánytam az ebédet..

Nem tudom mit csináljak, úgy érzem, hogy "ingyenélő" vagyok csak a párom mellett, pedig tudom, hogy mindent elkövetek, hogy újra legyen munkám.

Nagyon ideges vagyok és rengeteget stresszelek minden nap ezen a témán, és sajnos a párommal ezért a napokban sokat veszekedtünk.

Ti mit tennétek a helyemben?

22L

2021. febr. 12. 16:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem ingyenélő vagy hiszen teszel dolgokat otthon.Max olcsónélő.Ha ez segit.
2021. febr. 12. 16:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

"a stressz miatt már szétkapartam az arcom, ezért tiszta seb, ma meg már kihánytam az ebédet.."

Szerintem is ez a megfelelő megoldás.

Neked már pszichológus kell.

2021. febr. 12. 16:18
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Akkor tegyél te is pénzt a közösbe. Úgy nem leszel ingyen élő.
2021. febr. 12. 16:31
 4/4 Angel3000 ***** válasza:
63%
Kedves kérdezô! Pròbàlj lehiggadni és nem kapargasd az arcodat, mert az nem oldja meg a problémàdat,- csak több lesz! Pròbàlj a munkakeresésre konzentràlni! Örûlj, hogy a pàrodnak van munkàja és szàmithatsz rà! Elöbb vagy utòbb lesz munkàd, addig is pròbàlj nem idegeskedni! Foglald el magadat, valami hasznossal, példàul tanulj idegen nyelvet, sportoljàl! Minden jòt!
2021. febr. 12. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!