Egyre többször úgy érzem, hogy szívesen meghalnák?
Depressziós vagyok egy ideje. Öngyilkosság ritka hogy megfordul a fejemben, de a testem vágását, bántását is megtudom állni. Gyakran nehéz, de egy ideje nincs rá késztetésem. Viszont egyre többször jut az eszembe az, hogy ha esetleg evés közben megfulladnák, megvágna az áram, vagy esetleg ha elcsapna az autó azt nem bánnám, sőt örülnék neki, nem ugranák el az útból ha esetleg esélyem lenne még menekülni. Eddig úgy voltam vele, hogy soha nem hagynám el a családon és a barátom, nem tenném meg velük, meg mindig rosszul lettem a gondolattól, hogy nekik nélkülem kell boldogulniuk, de néha már ez sem izgat ha a halálomra gondolok, pedig jobban szeretem őket mint valaha, jobb a kapcsolatunk mint valaha. Na, mit gondoltok erről?
18l
Ne haragudj, de erről jobb lenne beszélhetni egy szakemberrel🥺 Ez nem normális!
Légy boldog és élvezd az életet!
Ha nagyon zavaróan jön ez a gondolat, akkor mond el ezt, még ha nem is hiszel benne, akkor is segíteni fog:
"Szent Lechitiel, segíts, támogass, emelj fel.."
Egy probat próbát megér, akkor is ha nem hiszel benne..
Kívánom, hogy legyél jobban és boldog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!