Az nagy baj, hogy ha szerintem pszichológushoz/pszichiáterhez kellene mennem, de nem merek?
Egy ideje hangulatingadozásaim vannak, gyakran elkeseredett vagyok, mert amúgy tényleg alig van valami örömöm az életben, öngyilkos gondolataim is vannak.
A párommal is összeveszünk néha, olyankor az elején vagyok nagyon mérges, elkeseredett, megbántom, utána meg megnyugszok, de akkor is szomorú vagyok és magam sem tudom, hogy mit érzek.
Egy ideje ő is ingerültebb, szomorúbb, mert mindkettőnknek megvan a magunk baja.
Lehet, hogy jó lenne pszichiáterhez mennem? Az a helyzet, hogy gondoltam rá, de valahogy nem merek.
Pedig lenne lehetőségem ingyen menni, de valahogy szégyellem magam.
Amúgy sok minden elszomorít, például eleve az nagyon elkeserítő, hogy édesapám elhunyt féléve, aztán a bezártság a járvány miatt, aztán a jövőtől való félelem is (hogy milyen munkám lesz, mennyi lesz a fizetésem, hogy el tudom-e érni majd az álmaim, jó helyen fogok-e dolgozni, ha esetleg váltanom kell, hogyan lehetne rá bátorságom - ugyanis ez is megfordult a fejemben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!