Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért szorongok amiatt, hogy...

Miért szorongok amiatt, hogy azt hiszem büdös vagyok?

Figyelt kérdés
Elég régóta fenn áll egy érthetetlen félelmem. Bármikor közösségben vagyok vagy ahol pár ember is van mindig azon aggódok, hogy büdös vagy e, pedig szerintem nem lehet mert mielőtt mindig elindulok bárhova előtte gyorsan lezuhanyzok, utána dezodort használok ami sokáig szokott tartani. Régebben torna órán az osztálytársaim mintha direkt gúnyosan futottak volna előlem az óra végén, utána is szünetben mondták, hogy "ablakot kell nyitni" pedig utána direkt befújtam magam. Általánosban is tesiztem rendesen, ott is sokszor megizzadtam de sosem volt ilyen, hogy "menekültek" a szagom elől. Emiatt is féltem visszamenni abba a suliba. Ma is eléggé megizzadtam mikor csak egy percnyi helyre mentem de izzadtság foltos lett a ruhám de nem éreztem büdöset. Későbbi osztályokban is megkérdeztem azokat akikkel már jóban voltam, hogy büdös vagyok e de sosem mondtak semmi rosszat, vagy mindig azt mondták hogy nem .Ezért se értem mai napig, hogy akkor mi volt a gond, lehetséges, hogy direkt ilyen "csínyt" eszeltek ki amivel megaláztak volna? Azóta meg korábban se volt semmi ilyesmi. Már rendesen szorongok mikor buszon vagyok mert bárki rám néz akkor mindig azt hiszem, hogy azért néz rám mert büdös vagyok és már késztetést érzek a leszállásra, hogy ne meneküljenek előlem mint régen. Fogalmam sincs, hogy lehetne ebből a félelemből kiszabadulni, mert megnehezíti a napjaimat. Főleg ez a legkiváltóbb ok ami miatt szorongok társaságban, pedig mindig rendesen tusolok, alul is megmosom, fogat is mosok mindig ezért nem értem akkor mi volt a baj. 18 éves lány vagyok.

2021. febr. 5. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:
36%
Én ugyanígy vagyok, mikor le kell vennem a cipőt. Rohadt büdös a lábam, bár a nagyobb baj az, hogy nem is zavar. :D
2021. febr. 5. 18:16
 2/6 A kérdező kommentje:
1.Nekem a cipő szag valamiért sosem volt probléma, inkább az izzadtság szag. Emiatt is mindig szagolgatom magam hiába vagyok közösségben, valamiért rendszeresen szaglászom magam nehogy büdös legyek. Már szinte görcsösen félek ettől.
2021. febr. 5. 18:18
 3/6 anonim ***** válasza:
A lábszag azért kínos.
2021. febr. 5. 18:45
 4/6 A kérdező kommentje:

3.Nem érdekel a lábszag most komolyan...

Lábammal nincs gond, de látom a kérdésemre nem sikerül válaszolni..:(

2021. febr. 5. 18:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Használj parfümöt, igy megnyugtatod magad, hogy nem vagy büdös.
2021. febr. 7. 21:01
 6/6 A kérdező kommentje:

5.nem nyugtat meg.

dezodort előnyben tartom mert azok nem annyira émelyítőek parfüm meg amúgy se kedvenc nálam

2021. febr. 7. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!