Más is van ezzel így vagy csak én? Büdös vagyok vagy csak azt hiszem?
Én is így vagyok ezzel. Régen amikor még általános suliba jártam anyám a konyhába teregetett és ott is főzött/sütött amikor kint voltak a ruhák plusz apám össze is cigizte. Sokszor megkaptam hogy "de büdös vagy" "halál szagod van" " én nem ülök mellé tanárnő mert büdös" "ne tedd a ruhádat az enyémre mert átveszi a szagot". Azóta iszonyat szorongásom volt elkezdtem a ruháimat külön mosni nem keverem senkiével a családból a megszáradt ruháimat külön-külön egy zárt fiókba teszem és 2-3 napnál tovább nem állhat a fiókban. Már attól rohamot kapok ha pl anyám megfogja a pólom. De hiába tisztálkodok és tiszták a ruháim is nem tudok megnyugodni voltam ezzel szakembereknél de egyik se tudott segíteni.
Bocsi hogy nem tudtam hasznos választ írni de legalább tudd hogy nem vagy ezzel egyedül. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!