Az baj, ha szeretem, hogy büdös vagyok, minthogy tiszta vagyok?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem szeretek fürdeni. Nagyon nehezen veszem rá magamat,hogy elmenjek. De amikor tiszta vagyok,egyszerűen rosszul érzem magamat a bőrömben.2018. dec. 28. 17:41
2/10 anonim válasza:
Ez csupán csak megszokás kèrdèse.
Èn depis vagyok,azèrt nem fürdök...
ès hozzászoktam az "illatomhoz",amit szeretek.
De ha többször jò illatban lennèk,talán,azt szoknám meg.
Szereted magad 😄
5/10 anonim válasza:
Ha nem vagy depis vagy lelki beteg akkor bizony fürgyèle!!!!!!!!!
6/10 anonim válasza:
Nem tudom, milyen mentális betegséged van, én is mély depressziós vagyok, ezáltal se életerőm, se energiám. Ki se mozdulok hónapok óta. Viszont a saját szagomat még most sem bírom elviselni, gyűlölöm. Amikor két nap után megfürdök, szeretem, hogy tiszta vagyok, mint anno előtte mindig.
Ez a kérdés úgy hülyeség, ahogy van.
7/10 anonim válasza:
Menj mosdani ,ne lopd a napot ,kis fiam !😀
8/10 anonim válasza:
Ha vallasos vagy fürgyè :)
Egyèbkènt az ige,azt mondja "legyetek tiszták".
9/10 anonim válasza:
Nincs azzal semmi baj, ha szeretsz büdös lenni, csak ne utazzunk egy buszon! :) Viccet félre téve, természetesen nem túl egészséges dolog, ha nem fürdesz. Sokféle problémád adódhat belőle. Pl. Bőrgomba, stb. Olvass nyugodtan utána!
10/10 anonim válasza:
Előző életedben valószínűleg disznó voltál, van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!