Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Más is van hasonló helyzetben?

Más is van hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Munkanélküli vagyok. 25 éves.

Régóta érezem, hogy ki vagyok égve. Regemente nem tudom minek kelek fel. A hobbimra nincs időm. Álmomban is gyakran megvernek, megaláznak az álom szereplői, vagy visszakerülök az iskolapadba.

Az életben már az sem vigasztalna ha egy nimfomán lány elém állna és azt mondaná, hogy mostantól járunk... mert, hogy a társkeresésbe is bele untam, elfáradtam, ennyi.

Mindennapjaim szürkék, egyhangúak. Régebben próbáltam feldobni, hogy majd magam elmegyek ide meg oda, de egyedül nagyon uncsi.

Oktatásban is csalódtam az egyetem csak a magolásról szól nem a tudás elsajátításáról, az okj meg egy fs. Alig ér valamit.

Régen lelkesedtem sok mindenért mára már semmiért sem. Sokat csalódtam a vallásban, a hitben, a világban, a nőkben, magamban.

Nem látom értelmét ennek az egész körforgásnak. Legalábbis jelenlegi helyzetemből nem.

Van aki ezt már átélte? Jobb lett idővel?

2021. febr. 2. 09:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ez egy elég fura lesz, de en néha meg azért is baromi halas vagyok, hogy ide születtem...elottunk konkrétan minden kapu nyitva all.Tanulhatunk, ehetünk, azt hordhatunk amit akarunk, es azzal es akkor mehetünk oda ahova csak akarunk...

Családom nincs, 16 evesen megszoktam otthonrol(mar reg volt...)szóval se anyagilag se lelkileg nem voltam jo helyzetben, sot kifejezetten az átlag altt(magyarországi viszonylatban).De ha belegondolok, a világ legalább hmm 60%-anal meg egy is jobb helyzetben voltam, es vagy te is.

Kepzeld el, hogy egy kis faluba szuletsz valahol Afrikában es abból all a napod, hogy vizet hordasz.Vagy Indiába, es napi 5kmt kell gyalogolnod, hogy iskolába járhassanak, mezítláb, es meg úgy is csak olvasni tanulsz meg igy -úgy, aztán az életed hátralevő részében veszélyes vegyianyagokkal festegetesd a Zaras bordzsekiket.Vagy Iraqba vagy Szíriába szuletsz...ezeket gondolom nem kell kommentálni...

Nemtudom, engem ezek a gondolatok egyrészt motiváltak, másrészt elvonjak a figyelmem a depresszirol, mert sokkal szarabb is lehetne...

2021. dec. 3. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!