Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Éreztetek már ilyen fáradtságo...

Éreztetek már ilyen fáradtságot? Mi a pontos neve?

Figyelt kérdés

Egy ideje rosszul alszom, ennek megvan a légúti, táplálkozási oka, amit próbálok javítani. Amit szeretnék megkérdezni, hogy volt-e már valakinek olyan, hogy a fáradtság átkapcsol egy ilyen disszociatív érzésbe, mintha a környezetben minden a másolat másolatának a másolata lenne, normális elálmosodás helyett (mint a Harcosok Klubjában)?

Nem hallucináció, vagy ilyesmi, csak ilyen pszichés szétesés, hogy nem tudod lereagálni rendesen a környezeted meg nem látod meg érzed finoman a dolgokat magad körül, hanem csak elnagyoltan.

2021. jan. 31. 16:30
 1/4 anonim ***** válasza:
En nem ertem, hogy mire gondolsz.
2021. jan. 31. 16:31
 2/4 anonim válasza:
Insomnia és ezek a következményei. Megkéne próbálni megoldani a dolgokat, amik miatt kialvatlan vagy.
2021. jan. 31. 16:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Krónikus felső légúti probléma az alap oka szerintem, meg hogy eddig nyomattam a koffeint, amivel elértem ezt az állapotot. De ebből meg nehéz kijönni, mert amikor ebből az állapotból elalszol, az ilyen ájulásszerű, ami megint nem jó alvás eredményez. Szemét egy dolog.
2021. jan. 31. 16:37
 4/4 anonim válasza:
Azt elhiszem, hogy nehéz, koffeint jó, hogy elhagytad. Esetleg mozgás szabad levegőn segíthet még a jó idő közeledtével.
2021. jan. 31. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!