Pánikbetegek, ti is tapasztaltatok extrém fáradtságot?
19/F
Sziasztok! Most van 2. hónapja hogy megállás nélküli szorongással és napi szintű pánikrohamokkal küzdök, de mostmár nem tartom normálisnak azt ami velem történik.
2 hónapja egy halállal kapcsolatos trauma hozta ki újra a pánikbetegségem. Azelőtt rendszeresen jártam konditerembe és biciklizni. Nagyon jó állóképességem volt.
Álltalános tüneteim (tudjátok a szokásos): száraz száj, szívpalpitációk, fáradtság, állandó aggódás, remegés, hőhullámok, végtagok fázása és zsibbadása, étvágytalanság, szédülés, nehézlégzés, hányinger stb...
Az utolsó 2 hetemet szinte egész nap ágyban töltöttem mivel egész nap szédülök, szenvedek egyszerűen már erőm sincs felkelni. Alig tudok enni valamit egész nap azt a kicsit is amit eszek úgy kell letuszkolni a torkomom mert nem esik jól. 178 centi vagyok és 62 kiló voltam, de mivel nem tudok enni 55 kilóig fogytam.
Minden nap megpróbálok sétálni azért egy kicsit de egyre rosszabb és rosszabb. Ha felállok a pulzusom felmegy 130-ig, elkezdek szédülni és folytogató nehézlégzésem lesz. Séta közben 140-150 lehet a pulzusom és ugyan úgy megvan az a folytogató érzés a torkomban a szédüléssel és fáradtsággal társulva.
A legrosszabb viszont a biciklizés. Nyáron még nevetve tudtam tartani 28-as átlagsebességet órákig egyenes úton. Most pedig 3 perc alatt a szó szerinti halálomon vagyok 190 lehet a pulzusom fulldoklok levegőért miközben azért küzdök hogy ne ájuljak el. Minden napom egy szó szerinti szenvedés.
Vérvételemen nem volt érdemi eltérés, kardiológián légzési arrythymiám kívűl semmi problémát nem találtak a szívemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!