Pszichiáter kezeli a krónikus fáradtságot?
Figyelt kérdés
Valószínű, hogy a depresszióm tünete az állandó levertségem (a vérvétel szerint biológiailag minden rendben van). De nem engedhetem meg magamnak, hogy most belekezdjek az antidepresszáns kúrába, mert pont itt a vizsgaidőszak. Emellett nem tudok teljesíteni, mert folyamatosan fáradt vagyok. Lehetséges, hogy a pszichiáter figyelembe veszi majd, hogy nem akarom most elkezdeni szedni az antidepresszánst, de a fáradtságomra felír majd valamilyen gyógyszert?2019. ápr. 16. 21:17
1/4 anonim válasza:
Minden alkalommal aludhatsz nála 1 órát.
2/4 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalotom, hogy nem kezelnek ha nem szeded a gyógyszert. Nekem megmondta a dokim, ha nem veszem be nem kezel. Persze senki nem ellenőrzi, de szerintem nem érdemes hazudni az orvosnak.
A krónikus fáradtság és depresszió nem ugyanaz. A depresszió okozhat fáradtságot, de a krónikus fáradtság mögött más van. Sokszor kap a beteg téves diagnózist, szóval fontos, hogy tényleg kivizsgáljanak. Engem pl. évekig kezeltek a fáradtság miatt depresszióval, de nem lettem jobban. A dokim szerint krónikus fáradtságban szenvedek. [link]
3/4 anonim válasza:
Plusz én még soha nem kaptam olyan gyógyszert ami segít a fáradtságon. Vitaminok, vas (ha hiányod van) akkor segít, de ha ez rendben van, akkor nekem eddig csak antidepresszánst írtak fel erre. (Általában ilyenkor olyat írnak fel amitt reggel kell beszedni és ez élénkít, segít leküzdeni a fáradságot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!