Az extasy használata után 1-2 hétre rá is lehetnek utóhatásai ?
6
Az MDMA kb. annyira hallucinogén, mint az alkohol. Oké, hogy lehetséges tőle - nem fogsz. Az MDA inkább érződik pszichodelikusnak, de attól sem hallucinál az ember.
És ez egészen biztosan egyik sem volt, egyrészt olyan nincs, hogy te berosszulsz tőle napokkal később, de bevétel után meg semmit sem érzel. Egy 50mg MDMA-t kizárt nem megérezni, rendkívül agresszív szer. Nem mellesleg ez nem LSD, és még csak nem is fű, ettől szinte kizárt dolog, hogy később pánik zavarod alakuljon ki, depresszió lehetséges, de általában ez inkább bipolárisoknál szokott előjönni, hogy MDMA használat után fázist váltanak.
Mondanám, hogy valami vackot kaptál, pl. PMA-t, PMMA-t, de attól meg nem aludtál volna 2napot. Szerintem egy nagy büdös semmit kaptál, és csináltál belőle valami lelki furkát, hogy bevetted, ennek a hatását tapasztalod. Ne parázz, nincs semmi baj
Hát én már nem tudom.. arra is gondoltam, hogy mivel az utóbbi időben elég stresszes / depressziós vagyok.. így mivel bevettem ... meg jobban lerombolt.
Ebben lehet valami?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!