Aki szedett már Melatonint alvászavarra segítene?
A melatonin tabletta nekem se segített igazán. Viszont nagyon tudom ajánlani a melatonint tartalmazó cseresznyét, vagy meggyet! Ezek természetes melatonin források.
Mivel nyáron van a szezonjuk most nem kaphatóak, de fagyasztott meggyet lehet kapni a boltokban, próbáld ki szerintem! Fontos, hogy a hatás érdekében 20-25 dekát egyél meg minimum belőle, lefekvés előtt 2-3 órával. Nekem nagyon bevált, segített elaludni meglepő módon a fagyasztott meggy is, pedig azt írják róla, hogy a fagyasztottban kevesebb a melatonin! Jól elálmosít, nekem ez a természetes melatonin jobban segített eddig, mint a "mesterséges" verziója.
Kíváncsi lennék másnak is hatásos-e, jelezz már vissza itt, ha tudsz.
2
Jé, lehet, hogy ezért tömöm magamba a meggy befőttet? És azt vettem észre, hogy sokat alszom, de nem gondoltam, hogy van összefüggés. Na, holnap feltankolok megint és tudományos formába öntöm a kísérletet.
(A melatonin nekem nem segített, sőt, egy fél órával-órával kevesebbet aludtam tőle. Igaz, az nem ilyen bio melatonin volt, hanem gyógyszer, Valdoxan.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!