Hogyan kell szedni a Melatonin tablettát?
Figyelt kérdés
Nem tudom átaludni az éjszakát. Melatonint javasoltak, de nekem nem használt. Aztán ketten is azt mondták, hogy tartósan szedni kell, hogy elkezdjem érezni a hatását. Van vkinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Nem szeretném feleslegesen szedni.2019. nov. 23. 07:53
1/7 anonim válasza:
Tudom abszurd ötlet de mi lenne ha orvost vagy gyógyszerészt kerdeznél meg?
2/7 anonim válasza:
A melatonint pontosan kell szedni, az orvossal beszéld meg, aki javasolta.
3/7 anonim válasza:
Összességében nem is erre való. Leginkább jatlag-re és azoknak, akik éjjel dolgoznak. No ezért nem használ.
4/7 A kérdező kommentje:
Gyógyszerész javasolta... Annyit tett hozzá, hogy alvás előtt 1 órával vegyem be. Azt gondoltam ebből, hogy ad hoc használ, de nem tette. Nem is használtam ezek után. Aztán a héten a fogorvosom javasolta, hogy az ő férje is melatonin készítményt szed hasonló problémájára, mint nekem van. Ő mondta, hogy tartósan kellene szednem. Ezért kérdeztem rá.
2019. nov. 24. 09:50
5/7 anonim válasza:
A gyógyszerész is azért jó fej... Azt hittem, legalább orvos vizsgált miatta. Sok oka lehet, akár lelki is, azt a gyógyszerész 3 kérdésből nem fogja tudni megállapítani. Ha jó háziorvosod van, első körben ő is tud segíteni, amúgy neurológiai/pszichiátriai szakrendelés.
6/7 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy a neurológián vagy szorongásoldót vagy altatót adnak és magasról tojnak az alvászavarra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!